Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 4.900 | 100 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Onaj što je prodavao je bar pola prodao sam sebi da bi kreirao trend. Trošak za to mu je mimimalan. Mislim samo burzovna provizija. Ne znam koliko je ona jer je meni uračunata u brokersku ali je neka sića. Meta su prodavači paničari povučeni tim trendom i oni koji su danas čisto slučajno došli prodati svoje dionice iz ko zna kojeg razloga i ne ma ju vremena se tu natezati sa nama o par kuna.
prenisko sam se postavio ,očekivao sam veću paniku
nema tu više panike,ja se stavio na 770, ipak malo preoptimisticno.. [rolleyes]
Netko skida sve s aska do 800 kuna. Ostavlja samo jednog ispod te cijene, valjda zbog psihološkog efekta, kako bi se drugi postavljali ispred njega.
[/quote]
Trebaš znati prepoznati granični nalog. On ti je na većini dionica prisutan. [cool]
Jedino što se po nekad izmakne. Onda spremi padobran. [lol]
http://finance.yahoo.com/q/cq?d=v1&s=DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol @ gogl pad na velikom prometu…sto se desava?
Contractual nonperformance.Pušiona.
Hebem ti, nit raste nit pada… Stvarno nikakve koristi od ove dionice
Je, tako ti je to kada "zađeš" u određene godine……………a što se dionice tiče, dug je dan….
prenisko sam se postavio ,očekivao sam veću paniku
😉 ima nas više
Moje postovanje kolega, ali ja ne znam zasto mislite da ste me se dojmili! Stvar je jednostavno sto sve sveprisutni tako da vas je teze ne primjetiti nego primjetiti.
Jecer sam trazio jedan grafic sto je jedan kolega postao prosle godine, te sam tako naletio i na vase "uradke". Jednostavno nisam mogao odolit, ja vam samo zelim pomoci da vas podsjetim kako se ne bi zaigrali u svojoj samouvjerenosti. Evo danas sam recimo na temi tehnicke isto naletio na vas post u kojem se na crobiju 1800+ izrugujete kolegama koji
upozaravaju na moguci pullback i to opet dan prije nego sto je crobi krenuo prema 1600. Dapace Vi ste tih dana bili vrlo aktivni u promicanju ideje "idemo na 2000, zakasnice se na vlak" itd.
Evo na kraju meni je Vas zao jer imam osjecaj da ovaj crobi uvijek drumom, a Vi sumom. Lijepi pozdrav i iskreno vam zelim da jednom i vi pogodite trend u buducnosti.
Skoro sam zaboravio evo nasao sam onaj grafic pa mozda nekome bude nesto znacio meni se cini zanimljiv
[/quote]
a ja sam se stavio na 730 jer je sanč… ovaj….lala reko da će bit negativna blokada. Možda će bit popodne[undecid]. što ti misliš optimista, jel sanč… ovaj… lalalander mislio za popodne možda?
http://finance.yahoo.com/q/cq?d=v1&s=DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol @ gogl pad na velikom prometu…sto se desava?
Contractual nonperformance.Pušiona.
[/quote]
hvala spancir