ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 13:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pokušaj lagane obrane na 815, dal će ga maknuti u 9:59????

ma kakav cash-r-a, 100% in

dobar dan svima! ja navratim svako toliko nisam daytrayder i držim atpl već duže vrijeme (i dokupljujem naravno) zanima me samo (da ne kopam stare postove) kad su ono rekli isplatiti predujam dividende…unaprijed hvala! i ljudi ne sikirajte se previše ako će nešto vrjediti u budučnosti na zse onda je to atpl! samo strpljenja!

živjeli!!!

Danas će opet ATPL biti žrtva vlastite likvidnosti.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Budući da ne reagiramo ni na rast ni na pad, valjda je svima jasno da se cijena pomno kontrolira.

sanč…ovaj laliću jel to ta negativna blokada?

valjda je čovjek mislio na popodne [undecid]

I'LL BE BACK

10.02.2009 > T: 05.02.09 Pros. cijena: 796,31
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 140.111 10,04%
2. ATLANTSKA PLOVIDBA D.D. 132.070 9,46%
3. CROATIA OSIGURANJE D.D. 68.681 4,92%
4. CROATIA OSIGURANJE D.D. – ŽIVOTNO OSIGURANJE 68.680 4,92%
5. USKOKOVIĆ ŽELIMIR 58.701 4,21%
6. JERKOVIĆ ANTE 54.868 3,93%
7. VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO 50.000 3,58%
8. LONZA VLAHO 48.842 3,50%
9. PBZ D.D. 40.842 2,93% -313
10. ŠMOK DAMIR 29.965 2,15%

Pbz nakon dugog skupljanja malo rasprodaje. Možda je on kočničar

Ako mogu iznjeti svoje skromno mišljenje ako nekom nije jasno koliko smo plitki i kako s 2 milijuna možeš okrenut trend taj nek se makne sa ZSE.Nema ljudi više kataklizme.Nema!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Naravno da nije moglo pasti koliko su to neki htjeli i silno se trudili – drukanjem, velikim prodajnim nalozima ili otherwise… za to ipak treba jedan jaaaki članak potpisan od strane Instituta za istraživanje ruda i gubljenje vremena. [tongue]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Upravo tako media, nema. Osim ako se netko iz Škotske banke opet ne oglasi. Panika i strah je i dalje prisutna, manjak novca i ako to sve zbrojimo, znamo zašto smo na 800 kuna.

Opet ponavljam, burza je pala puno prije nego su sve vijesti došle, istreseno je iz ruku gomile i gomile dionica, ljudi koji su puno bliže uvidu u stanje mi govore, bit će teška godina, ali veći pad CROBEX-a ne treba očekivati.

Što se krize tiče nitko pojma nema dokle će trajati, kao što je malo njih uopće znalo da će je i biti. Za sada ostaje da odgulimo 2009. godinu, a dalje možemo se jedino moliti, kao nekada na HT-u. I molitva uvijek pomaže. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

najjači su mi nalozi od 300 komada na 10.mjestu i slično. Pa dođi prijatelju na prvo mjesto, nema da brineš [smiley]

I'LL BE BACK

fakat su mi čudni ovi likovi koji sad prodaju na ovoj razini … pa zašto pobogu [shocked]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

http://finance.yahoo.com/q/cq?d=v1&s=DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol @ gogl pad na velikom prometu…sto se desava?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close