Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
dobar dan svima! ja navratim svako toliko nisam daytrayder i držim atpl već duže vrijeme (i dokupljujem naravno) zanima me samo (da ne kopam stare postove) kad su ono rekli isplatiti predujam dividende…unaprijed hvala! i ljudi ne sikirajte se previše ako će nešto vrjediti u budučnosti na zse onda je to atpl! samo strpljenja!
Danas će opet ATPL biti žrtva vlastite likvidnosti.
sanč…ovaj laliću jel to ta negativna blokada?
valjda je čovjek mislio na popodne [undecid]
10.02.2009 > T: 05.02.09 Pros. cijena: 796,31
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 140.111 10,04%
2. ATLANTSKA PLOVIDBA D.D. 132.070 9,46%
3. CROATIA OSIGURANJE D.D. 68.681 4,92%
4. CROATIA OSIGURANJE D.D. – ŽIVOTNO OSIGURANJE 68.680 4,92%
5. USKOKOVIĆ ŽELIMIR 58.701 4,21%
6. JERKOVIĆ ANTE 54.868 3,93%
7. VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO 50.000 3,58%
8. LONZA VLAHO 48.842 3,50%
9. PBZ D.D. 40.842 2,93% -313
10. ŠMOK DAMIR 29.965 2,15%
Pbz nakon dugog skupljanja malo rasprodaje. Možda je on kočničar
Ako mogu iznjeti svoje skromno mišljenje ako nekom nije jasno koliko smo plitki i kako s 2 milijuna možeš okrenut trend taj nek se makne sa ZSE.Nema ljudi više kataklizme.Nema!
Naravno da nije moglo pasti koliko su to neki htjeli i silno se trudili – drukanjem, velikim prodajnim nalozima ili otherwise… za to ipak treba jedan jaaaki članak potpisan od strane Instituta za istraživanje ruda i gubljenje vremena. [tongue]
Upravo tako media, nema. Osim ako se netko iz Škotske banke opet ne oglasi. Panika i strah je i dalje prisutna, manjak novca i ako to sve zbrojimo, znamo zašto smo na 800 kuna.
Opet ponavljam, burza je pala puno prije nego su sve vijesti došle, istreseno je iz ruku gomile i gomile dionica, ljudi koji su puno bliže uvidu u stanje mi govore, bit će teška godina, ali veći pad CROBEX-a ne treba očekivati.
Što se krize tiče nitko pojma nema dokle će trajati, kao što je malo njih uopće znalo da će je i biti. Za sada ostaje da odgulimo 2009. godinu, a dalje možemo se jedino moliti, kao nekada na HT-u. I molitva uvijek pomaže. [thumbsup]
najjači su mi nalozi od 300 komada na 10.mjestu i slično. Pa dođi prijatelju na prvo mjesto, nema da brineš [smiley]
fakat su mi čudni ovi likovi koji sad prodaju na ovoj razini … pa zašto pobogu [shocked]
http://finance.yahoo.com/q/cq?d=v1&s=DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol @ gogl pad na velikom prometu…sto se desava?