ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 23:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pozdrav svima koji poslje današnjeg dana još imaju dionice ATPL-a
Još uvijek nosim maskirno ali nadam se za par dana opet civilka[smiley2]

DRYSHIPS INC. (NasdaqGS:DRYS) Edit
Last Trade: 118.48
Trade Time: 1:23PM ET
Change: Up 10.48 (9.70%)
Prev Close: 108.00
Open: 113.00
Bid: 118.47 x 200
Ask: 118.62 x 100

SAM PROTIV SVIH

Evo i za DIANU

DIANA SHIPPING INC. (NYSE:DSX) Edit
Last Trade: 42.85
Trade Time: 1:19PM ET
Change: Up 3.60 (9.17%)
Prev Close: 39.25

SAM PROTIV SVIH

Jučer je bilo nabacivanja po forumu i private s crvenilom. Objektivnosti i ravnoteže radi, evo malo današnjeg zelenila. Mislim, na burzi je tako. Malo gore, malo dolje. Ne treba od toga praviti preveliku frku ako je srednjeročna perspektiva ok.

Kako ono ide ona pjesma? Jel’ možda ovako?
“Nosi mi se zelena bo-ooo-jaaa…”

Friske vjesti:

Dry bogato a likvidi place mi se[smiley11]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Tko je ono bio “zabrinut” za dionicu ATPL jer je PBZ prošli četvrtak prodao 96 dionica (3,58% ukupnog dnevnog trgovanja u četvrtak !!!)? Zaboravio sam nick. Čim se nakon nekoliko mjeseci fantastičnog napretka pojavi bilo što što bi moglo imalo naškoditi dionici, pojavi se cijeli niz onih koji priželjkuju paniku i svim silama pokušavaju pokrenuti masovnu rasprodaju. Ignorirajte.

I još nešto:
S oprezom uzimajte članke Maria Gatare, novinara Poslovnog dnevnika (ne znam piše li još uvijek ovdje?) koji je napisao današnji priloženi novinarski članak…čitam već dugo što piše…čovjek ima puno znanja na temu investiranje i nije nimalo glup, niti naivan…baš zato treba biti posebno oprezan…stvari leže ponekad u detalju…

U prilogu možete vidjeti koliko je dionica PBZ skrbnički na 4. mjestu “prodao” u petak sa tzv. zida na 3.700 kn. [smiley1][smiley2] Prodaja = 0 komada !!!

Ajde da završimo priču niko ne izlazi iz top 10 već izlaze dva dubrovčana ali ne skroz već krate samo poziciju

Rekla teta Barica rekao bi kolega Plavi

SAM PROTIV SVIH

Kako mi je teta prišapnula ovi iz topa 10 bi kupovali

Zeznuta neka tete Barica što mislite?

SAM PROTIV SVIH

Drys – 117.86 ( +9.13% )

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Hvala teti Barici. Da nije nje danas bi kupovao skuplje.

Žao mi je svih što su danas bili bez cash-a. Meni srećom ostalo od jučer, a bit će i za petak (ako se trend ne promijeni, a mogao bi sredinom sljedećeg tjedna). Od danas novo pravilo: min.nivo cash-a u portfelju na 30% _uvijek_ pa makar na burzi cvale zlatne koke.

Pozdrav i pomalo

I'LL BE BACK

U prilogu možete vidjeti koliko je dionica PBZ skrbnički na 4. mjestu “prodao” u petak sa tzv. zida na 3.700 kn. [smiley1][smiley2] Prodaja = 0 komada !!!

Oprostite što upadadam ali čini mi se da sam na temi o PBZ investoru naišao na podatak da se i dionice malih dioničara koje su kupljene/prodane preko PBZ investora prikazuju kroz PBZ skrbnički račun.
Moće li netko potvrditi ?

ovo sto kaze Strawinsky, potpomognuto “tetom Baricom” Indijankom ima smisla.[smiley2]. Mozda i nisu fondovi vec ljudi koji su procijenili da je vrijeme za prodaju (u svom prijasnjem postu naveo sam “razloge” njihove procjene).

No ako je to istina, onaj koji je stavio 300-400 dionica na prodaju odjednom je sigurno wunderkind[smiley2]… panicno reagirajuci na “razloge” zbog kojih je trebao prodati odmah – umjesto da je lagano dozirao naloge sa 10 dionica. Siguran sam da ce, kroz kratko vrijeme, ti igraci lupati glavom o zid…no iskreno nije me briga za to, u biti sam se sebi cudim sto i ja pristajem biti dio masovne histerije (makar sam pozicioniran s druge, “drukerske” strane[smiley2])

Da i ja zavrsim pricu oko ove korekcije, spomenut cu taj clanak Gatare…citao sam ga tri puta i nisam uspio skuziti poantu. Covjek, ako ga dobro citam kaze, moglo bi al opet ne bi moglo… ja bi al da ne udje u mene…
Sorry na ovakvom rjecniku al ovaj ga Saburo Sakai ne kuzi???

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close