molim nama dvojici još jednu jedinicu !
prema današnjoj reakciji sutra smo na 770 ! [tongue]
[/quote]
Ma daj! Pa po jučerašnjoj reakciji smo po tvojoj teoriji već danas trebali na 770, ali ipak nismo. Zadrhti tu i tamo ponekom ruka, ali bar nije bilo panike.
[/quote]
po čijoj ?
mojoj ili kolege ?
ja nisam prije govorio o 770 ali danas smo kako stvari stoje oko 800…
[/quote]
Ja se usuđujem očekivati pad ispod 400 kako je krenulo, pa čak i Vladov target do proljeća
[/quote]
ne razumijem zašto mislite tako ?
da malo raste i pada cca 100-tinjak kn ovamo ili onamo ali 400 na osnovu čega ‘
[/quote]
Na osnovi toga što ne reagira apsolutno ni na šta, na osnovi kronične nelikvidnosti, na osnovi približavanja RH bankrota, na osnovi globalne kataklizme,…
Upalim komp,i iman šta vidit ;Rekvijem i ekipa sa ATPL uzela stvar u svoje ruke i opalili EPP na finance yahoo.A američaninov odgovor znači da mu je post zagolicao maštu. [thumbsup]
Kad su već naši fondovi otišli u bijeli svijet kupovat dionice , zašto mi nebi sada animirali strane ulagače na raznim forumima da nas posjete . Treba im ukazati na najbolje dionice , jer oni prate samo Crobex koji nije privlačan. Osim toga čuli bi i drugo mišljenje.
[/quote]
Danas Senat glasa o Obaminom planu samo što naši majstori to mogu protumačiti onako kako njima paše zato mičem sve naloge.
Ne znam zašto se svi čude što dionica stoji na mjestu, jer obzirom na silazni trend na HR burzi i to je veliki uspjeh! Da nema svih ovih dobrih vijesti oko ATPL ( rast BDI, dividenda, dogovor oko novogradnji) u zadnjih 10-tak dana kliznuli bi mi natrag na 600 kn. Sjetite se dnevnih padova ATPL od 5-7%, pri svakom klizanju CROBEXa od 1-2%. Ovo što smo se stabilizirali oko 800 je zapravo odličan signal, posebno znajući da "genijalcima" iz mirovinskih fondova ova dionica nije zanimljiva.
ja bih bio sretniji da mirujemo na 1000 nego na 800…
ali obično to biva tako da se svi uljuljkaju i umrtve a onda pras…ode cijena u dva dana ..friško mi je u sječanju 13/10/2008 i 04/12/2008 …
Guraju se stotice na kupnji: 802, 804, 806 a prodaju mali.
A niti vani nije nimalo loša situacija s obzirom na DOW trenutno
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR&d=v1
http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones
Nekako mi se čini da bi se mogli prodavači prevariti a među njima i ja (još jučer) [embarass]
Ja bih najviše volio kada bi svi forumaši prodali. Onda bih bio najsigurniji. Ja naj volim kad su forumaši u cashu i bez dionica. Molim vas prodajte ATPL!!! [pray] [pray]
zanimljivo je da naši financijski portali ne komentiraju ni malo rast vozarina od evo danas več 189% u odnosu na 12/01/2009. …. kada su vozarine bile u padu skoro svaki dan je bilo katastrofičnih najava…pa gdje su sada vrli analitičari i stručnjaci da nama papcima objasne kako to da rastu i što to znači za jednu od najlikvidnijih dionica na ZSE…
SEEbiz, Business.hr pa i Poslovni dnevnik niti redak nisu posvetili toj temi…možda nemaju pojma ni sami kako to objasniti pa šute…ali da treba neku katastrofu izmisliti prvi bi bili…hrvatska posla…
Ja bih najviše volio kada bi svi forumaši prodali. Onda bih bio najsigurniji. Ja naj volim kad su forumaši u cashu i bez dionica. Molim vas prodajte ATPL!!! [pray] [pray]
Poštovani kolega, jučer nisam prodao svojevoljno več me na to natjerao Obama. Čim se počelo šuškati o planu o spašavanju i o nekim velikim ciframa (koje bi ja ulupao u ATPL) uplašio sam se i prodao. Iz vlastitog RAČUNA, neču namjerno reči ISKUSTVA mi je poznato da kada svi očekuju nekakav oporavak i rast desi se suprotno.
A baš nas je fino krenulo i bez tog bezveznog plana. Nema veze, volio bih ja da krenemo gore pa makar se morao ukrcati ponovno sa gubitkom.
Lako za to,ja bih rado prodala ali nema toliko kupaca ..kad bih stavila svoj portfelj u prodaju burza bi se slomila..kolaps [lol]
to nećete nikada dočekati !
malo je iznenađujuće da nije poslije BDI-a potegla do 830 pa se vratila kao ovih dana.
opet druga taktika u pitanju.
moram priznati da uvijek upali…
Staro dobro pravilo: "ako ne raste prodaj".
Prodaj, prodaj, prodaj, prodaj…….
I, jesi li rasprodao? Koliki sezonski popust je u tvojoj butigi? Ima li nešto iz lanjske kolekcije?