ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Juče je raspon cijene bio ne punih 30kn. Ako odigraš idealno -8kn trošak brokera moguća zarada po dionici je cca20kn. Ljudi moji šta se žalite? Je li može bolje?
Jutros sam zakasnio na kopnju po 800 za to ću one od prije da prodam čim pređe 82× i ponovno sutra kupiti po 80×. takova je situacija i samo se treba prilagoditi jer od kuknjave ne ma koristi.

…e verdi frende…dobra ti je taktik…samo, znaš ko ti daje jedinice…gubi i ekipica…isti oni koji to i sami rade…a zagovaraju suprotno [huh]…ka dešperatni su pa prodajte vi sve…kaj ne držite ko mi???…znam…ni meni nisu jasni… [lol]…al glavno da nekaj vrti…
[/quote]

Sanč…ovaj…LaLa land, sve što si zaradio na trejdu si prosuo neki dan kad si prodo ono kad je jako padala(tvoje riječi da si prodao taj dan, ne sjećam se točno kad je to bilo) S obzirom da ju sad imaš ponovno, logika nalaže da si ju kupovo po skuplje. Ljudi, trejdajte, to vam je super. Dapače, dajete likvidnost. A vi koji plačete da bi cijena trebala bit tolko i tolko… kažem vam, najbolje da prodate i riješite se nemira. što će vam ta nervoza, mislite na zdravlje. Prodajte!!
[/quote]

…istina…gubi…sem jednog…ili dvoje…ko da više znam…postao sam ja kaj sam radio…samo me mod zmodao brijem…al da ponovim…
…prodao…740-720…kupio drugi dan…po 710…10-20 kuna…al čovca veseli…prodao u međuvremenu dio…ušel u "drugog brodara"…tam sam isto u plusuću…
…logika nalaže…da sam zaradio…još dionica…dok si ti od 800 na 700 i nazad…na istom broju…al to je tvoja logika…moja nema logike… [lol] [lol] [cool]

na 200 kom dnevno, 3 soma u pađe, ko zna zna ko ne zna HA HA HA

Ima nas ima nas [lol]
http://messages.finance.yahoo.com/Stocks_%28A_to_Z%29/Stocks_D/threadview?m=tm&bn=24683&tid=270352&mid=270425&tof=-1&rt=2&frt=2&off=1

sad kad krenu američani kupovat [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Rekvijem, 10.02.2009. u 13:28
pazi ovo, pocelo se drukati i preko bare…

http://messages.finance.y…270352&mid=270414

nešto mi nije jasno u ovom članku, ili nisam baš najbolje shvatio, ali tip spominje cijenu dionice ATPL od 800 kn, što stoji, ali spominje i dividendu od 150 kuna?? Otkud mu ta informacija?

pa to sam ja napisao tamo [lol] ako možete drukati tu mogu i ja tamo. neka dođu ljudi iz amerike, neka vide FI2008 i neka se raspitaju, svaki dioničar neka hvali svoga konja, ako ne može Sanader privuć ulagače možemo mi barem probati. [proud]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

neka neka..
treba malo potaknuti strance da se kupuje carica…

neka malo i fond manageri to čitaju pa da vidiš kad ih počne hvatati panika…treba nam samo jedan jači investitor da svima pokvari pokvarene planove pa da vidiš bombardiranje ask-a.

ovako sami smo u banani…može BDI rasti i na 3000 danas, ali nema koristi kada fondovi štopaju i čekaju mulce na bid-u, a mulaca kao i svugdje ima na tone…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Šale nikom ne škodi;
Evo posla za atlansku

Aute skladište na brodovima

Nakon što su zatrpali skladišta u lukama, proizvođači i distributeri okreću se transportnim brodovima. Flota od 640 transportera automobila donedavno je bila prezauzeta, no sada velika potencijalna ploveća parkirališta stoje u lukama. Njih će potpomoći 70 još većih brodova za prijevoz automobila koji se isporučuju ove godine…..

a kako je počelo, najbolje bi bilo da ovi dečki iz auto industrije počnu graditi brodove, jer će im očito trebati dosta kapaciteta za lager novih vozila. [lol]

sutra je novi dan.

Rekvijem [thumbsup] [thumbsup]

I'LL BE BACK

evo što je američanin na yahoo finance odgovorio na druk. divno razmišljanje.
LOL! Yeah, just like DSX, except it only has 10 bulkers, half of which are small handymaxes. One of the pmx is ready for the breakers, built in 1984. Average fleet age in the mid teens. Time charters and financials not readily available.

Kao što vidite transparentnost na prvom mjestu, znati odmah na stranici brodara financije i dnevne zarade brodova, up-to-date. to je ono što nama fali da se privuku investitori strani…

Upalim komp,i iman šta vidit ;Rekvijem i ekipa sa ATPL uzela stvar u svoje ruke i opalili EPP na finance yahoo.A američaninov odgovor znači da mu je post zagolicao maštu. [thumbsup]

Radije pisite u atpl da update-aju stranicu da ne izgleda da imamo samo 10 brodova starih brdo godina.
Pokopa nas audiophule..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ima nas ima nas [lol]
http://messages.finance.yahoo.com/Stocks_%28A_to_Z%29/Stocks_D/threadview?m=tm&bn=24683&tid=270352&mid=270425&tof=-1&rt=2&frt=2&off=1

sad kad krenu američani kupovat [lol]

dobar……..100tka…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ajmo najbrži prst….

sutra je novi dan.

New Report

Close