ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 22:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Idu mi malo na jetra nalozi od 1,2,3 komada na prodaji.
Jesu li to neke brokerske kuće ukinule minimalne iznose naknada, pa se sad ljudi zabavljaju….
I je li to vrijedi i za HITA, jer onda bih i ja malo krenuo u zabavu, ali ne sa ATPL, jer je to moja miljenica,… nju sad mogu samo dokupljivat’, nikako prodavat’, barem do 1500-1600 kn, a i onda bih promislio.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

čovjek kad pogleda na cijenu dionice zaključio bi da su vozarine pale za 1000 $ a ne narasle…čudan neki svijet na burzi…pitam se samo do koje razine se može ignorirati takav rast vozarina…bit će poslije drž-nedaj…tri dana za redom po 1000$ gore a mi se vrtimo ko pijana kokoš oko 810…ispada da svakih 1000$ vozarina vrijedi 10 kn cijene… [cool]

Daily Market: This page contains the latest Dry Bulk Shipping News

06 February 2009

Baltic Dry Index (BDI) +144 1642

samo što nije...

čovjek kad pogleda na cijenu dionice zaključio bi da su vozarine pale za 1000 $ a ne narasle…čudan neki svijet na burzi…pitam se samo do koje razine se može ignorirati takav rast vozarina…bit će poslije drž-nedaj…tri dana za redom po 1000$ gore a mi se vrtimo ko pijana kokoš oko 810…ispada da svakih 1000$ vozarina vrijedi 10 kn cijene… [cool]

…nemaš brige…ak to vrijedi i drugima kak i tebi bu išlo gore, ak ne bu išlo dole i budemo nadokupljivali…no brige nas…mi smo svoje kupili, a s ostatklom keša čekamo eventualne anomalije i trejdasmo…pardon nadokupljujemo…

Mene više zanima šta da BDI nije odletio gore..Mislim da ne bi velike razlike u cijeni od sadašnje..Jednostavno dobre vijesti nemaju snagu da poguraju cijenu gore, ali zato svaka loša (ma i ne mora biti loša, dovoljno je da vani ode u crvena) i ode cijena u provaliju.. Ne bi se čudio da uskoro strani kupci se uključe u cijelu priču kad shvate šta se događa ovdje.

Zanimljiva upustva su dobili ova dva brokera na bidu… nestrpljivi.. jedan protiv drugoga… [lol]

A ovaj na 819 sa ovih smješnih 111 kom neće doživjet 16h….

P.S. čuvajte svoje dionice…. nedajte ih stranim hebivjetrima [rolleyes]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Mene više zanima šta da BDI nije odletio gore..Mislim da ne bi velike razlike u cijeni od sadašnje..Jednostavno dobre vijesti nemaju snagu da poguraju cijenu gore, ali zato svaka loša (ma i ne mora biti loša, dovoljno je da vani ode u crvena) i ode cijena u provaliju.. Ne bi se čudio da uskoro strani kupci se uključe u cijelu priču kad shvate šta se događa ovdje.

Baš to je na djelu jer žicari koriste gužvu da se natrpaju, a onda će se sve okrenuti na glavu za tjedan dana.

who dares, wins

Ja vam kažem da zaboravite indexe,jedino je crobex mjerodavan.
Nećemo mi još dugo prema gore.
Zavaravate se i onda slijedi razočaranje.
pozdrav

Već jesu [thumbsup] Tako nam i treba….

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

4000 / 11645

i Šta bi to trebalo konkretno značiti?? u kojem su rasponu te ponude i potražnje, + skriveni na jednoj i drugoj strani , evo mogu sad staviti da dajem 10 kn dionicu za 100 000 kn,, i to će odmah podignuti 10 000 komada na kupnji,,, ako ćemo navoditi ukupnje ponude i potražnje, idemo staviti u rasponu +/- 20,30%
[/quote]
a daj stavi samo da vidim reakciju. osim ako nemaš [lol]

livada opet:
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

livada opet:
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

Može kod susjeda livada bit zelena koliko hoće..kad ju kod nas nema ko pokosit [lol]

New Report

Close