Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Kolega Jethro
nikad ne reci nikad. Pogledaj cijenu Ine juče i danas.Raste.Zašto? Pojma nemam ali važno je da raste.
"Democrats aim to pass U.S. rescue package Friday" (http://www.reuters.com/article/topNews/idUSN0142074920090206)
Ne znam da li ste primjetili ali zadnja dva glasovanja za stimulativne pakete (onaj od 700 milja USD i onaj za autoindustriju) su imali isti scenarij…Bio je kraj tjedna ako se ne varam..prvo su se paketi odbijali i vraćali na doradu što je izazvalo opći kaos i scenarije da je svijet osuđen na propast (naravno i burze odoše dolje…zajedno s našom), a onda po hitnom postupku vraćali na odobrenje i prošli i slavljeni kao spasenje gospodarstva Amerike i svijeta..i nakon početnog ushićenja i rasta burzi (oet zajedno s našom) došlo je do hlađenja…
Moje mišljenje je da će se ponovit ista stvar i s ovim paketom..bez obzira što mislili o Obami i demokratima nema velike razlike od republikanaca i Busha (svi oni samo rade na tome da bogatiji budu još bogatiji).. Tako da ma što god se dogodilo s BDI-jem sljedećih dana najbitnije za kratkoročnu cijenu ATPL će biti baš ovaj paket i ponašanje Amera
03.02.2009 > T: 29.01.09 Pros. cijena: 785,93
Kolege netko jako želi ovu dionicu u velikim količinama
Autor teksta je pobornik teorija zavjere [smiley]
Ha ha ha, imate stotku i pljesak za izlazak na bis!
Alkar branac usridu, čestitam!!! [thumbsup]
opet slatina.
oteli trejdadžije. ukupni promet zse u 10:45 je 6,2 a snba promet 4,2milje.
atlantska .745m
nešto nas se entent raspisao na ovoj temi…hmm tko zna zašto neka digne dva prsta?
heheh
dragi i poštovani kolega entent nemojte se vi brinuti za nas i našu upravu…imate svoju najdražu temu "utjecaj svijeta na groblje zvano crobex" i tamo vas sa zadovoljstvom svi mi čitamo
[lol] [lol] [lol]
A to kaj će biti 2012 ili koje već neka bude…dionice se kupuju za razdoblje od 6-12 mjeseci unaprijed…a ne 3 godine…za 3 godine tko živ tko mrtav…
budi nam dobar i uživaj
btw na koliko čekaš atpl?
Kolega Jethro
nikad ne reci nikad. Pogledaj cijenu Ine juče i danas.Raste.Zašto? Pojma nemam ali važno je da raste.
a je…
sjetih se ja mame i njenih mudrolija: nije bitno koje je mačka boje, bitno je da miševe lovi.
postoji verzija sa kravom i mlijekom, naftom i ina-r-a…
Golden ocean fino praši +5,5%.
Trenutno svi indeksi i sve vezano za brodare u pozitivi.
Kolega Jethro
a je…
sjetih se ja mame i njenih mudrolija: nije bitno koje je mačka boje, bitno je da miševe lovi.
postoji verzija sa kravom i mlijekom, naftom i ina-r-a…
[/quote]
Ma ne go šta kolega. Više u opće ne gledam kako se firma zove, tko je direktor, čime se bavi itd… itd…
Samo K/P i zadnje transakcije i udri Mile. Svugdje gdje sam na to gledao ostao sam kao dugoročni.