Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,40 | 664 | 14 | 47,30 | 47,40 | -0,21% |
Ovi veći nalozi su utjecali na pad, jer to je plan da se spusti cijena i da se kupi, blokirao je dok nisu došle malo lošije vijesti i sada može skupljati…..
3q od ATLP treba biti još bolji jer bio je prodan jedan brod, a vozarine su visoke
Čvrsta ruka i poštenje, Sveta Voda i krštenje, nedaj na se, nedaj svoje…
nemoj tuđe prokleto je
http://www.youtube.com/watch?v=qaDikWotFlg
[smiley2][smiley2]
Vidim ostali samo iskusni i oni koji vjeruju u ATPL, bez daljnjega sjajna dionica kao i DLKV koji sam imao do danas jer jučer nisam bio u mogučnosti prodati. Ponavljam sjajne dionice, ali kako ih vi zovete drhtave ručice rasprodale i srušile cijenu dionica, pa tko nebi prodao priča se naveliko o financijskom slomu, pa zar mislite da če to burzu zaobiči, ja osobno ne mislim. oni koji nisu ovisnici o burzi rasprodaju samo da dobe CASH-R-A, eto ja idem korak dalje 80% u EUR-R-A i pod jastuk a 20 % ču se polako igrat pa šta bude. Još samo da napomenem ona korekcija koja je trajala od 5mjeseca do 10 odnesla mi je previše živaca i dobiti naravno, a dok još k tome dodam izbore koji su tu, mislim da je svima sve jasno[smiley7]
Ma stave nekoliko naloga sa istom cijenom i onda otkazuju po par komada, tako da ispada da im neko skida po asku. To se moze kada pogledate da ponuda uopoce ne prati kolicinu trgovanih dionica.
luki007:
”
Hvala vam na ovoj obavijesti o ekipi koja treba izaći ali ne prodaje. I svakako nam javite kad se pojavi ekipa koja želi ući ali ne kupuje Vjerojatno se radi o ekipi nojeva[/b], nismo ga skužili”
Dobarrr, za laku noććć [smiley2][smiley2][smiley2]
e suze mi cure od smjeha a tebi?
Još jedna ofanziva prodaje na JDPL dovukli su i tenkove
i avione – Antonove rekao bi… [smiley9]
Vidim ostali samo iskusni i oni koji vjeruju u ATPL, bez daljnjega sjajna dionica kao i DLKV koji sam imao do danas jer jučer nisam bio u mogučnosti prodati. Ponavljam sjajne dionice, ali kako ih vi zovete drhtave ručice rasprodale i srušile cijenu dionica, pa tko nebi prodao priča se naveliko o financijskom slomu, pa zar mislite da če to burzu zaobiči, ja osobno ne mislim. oni koji nisu ovisnici o burzi rasprodaju samo da dobe CASH-R-A, eto ja idem korak dalje 80% u EUR-R-A i pod jastuk a 20 % ču se polako igrat pa šta bude. Još samo da napomenem ona korekcija koja je trajala od 5mjeseca do 10 odnesla mi je previše živaca i dobiti naravno, a dok još k tome dodam izbore koji su tu, mislim da je svima sve jasno[smiley7]
Nije burza za svakoga
GERONIMO: ” Još jedna ofanziva prodaje na JDPL dovukli su i tenkove ” i avione – Antonove rekao bi… [smiley9]
i ovdje su doveli blokade…………[smiley2]
Ali sve se jede……..
Samo čvrsta ruka i poštenje[smiley2]
I još nešto za kolegu Dragona da ste bili u Atlanskoj nebi vam korekcija od 5 do 10 mjeseca sigurno odnjela živce a mislim da i minus nebi imali[smiley2]
e suze mi cure od smjeha a tebi?
Wow, novih cca. 500 komada na prodaji. Wow, ajmo sve prodat i kupit nešto sigurnije. Wow, ZDNK je interesantna. Wow. [smiley11]