Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Baš me zanima današnji BDI, da li je moguće da će nastaviti u revijalnom tonu?
Cuj, rasti ce, samo je pitanje kolko, sve u svemu, danas bi trebali probiti 800, unatoc crvenilu vani..
danas se dosta akumuliraju dionice na razini 780-790.
budući se očekuje i dalje rast bdi-a , također ove pozitivne vijesti oko atpl ,može ovo jako,jako dobro potegnuti.
svaka čast onima koji su prije par dana kupovali na 700 .
izgleda da je netko mahnuo startnom zastavom na 790 prije 10 minuta i krenulo je krdo u pohod. [cool]
budući se očekuje i dalje rast bdi-a , također ove pozitivne vijesti oko atpl ,može ovo jako,jako dobro potegnuti.
Baš to, svaka čast, a ne ovi drukeri zbog par kuna spamaju cijeli forum i konstatno lažu, a stoje na kupnji. Strava!!!
Baš to, svaka čast, a ne ovi drukeri zbog par kuna spamaju cijeli forum i konstatno lažu, a stoje na kupnji. Strava!!!
[/quote]
kolega…ne stoje oni nigdje..nemaju oni jajca niti mlijeko kupiti a kamoli dionice ili još bolje atpl gdje je rolercoster cijelo vrijeme…
za njih je eventualno HT a i to je pitanje…
ali kaj je tu je…budu sada kupili po 800 pa opet tamo negdje u utorak prodali po 720…takva je to burza….
a drukeri kao drukeri…mi ih volimo jer bi bez njih bilo dosadno…još da nešto i kupe pa i zarade nešto bilo bi im bolje….
krenula akumulacija za sljedeci krug…..840 magicna granica…..odnosi snaga k/p zasad 50-50..
Mene zanima koja je isplativost kupnje i prodaje 20-ak dionica kad platiš proviziju 2x75kn??????
Rast od 20 kn po dionici pojede provizija…
Ja nisam dokupio na 700 nego na 730, ali kako stvari stoje, nije to tolko važno više..
[thumbsup]
[/quote]
kolega…ne stoje oni nigdje..nemaju oni jajca niti mlijeko kupiti a kamoli dionice ili još bolje atpl gdje je rolercoster cijelo vrijeme…
za njih je eventualno HT a i to je pitanje…
ali kaj je tu je…budu sada kupili po 800 pa opet tamo negdje u utorak prodali po 720…takva je to burza….
a drukeri kao drukeri…mi ih volimo jer bi bez njih bilo dosadno…još da nešto i kupe pa i zarade nešto bilo bi im bolje….
[/quote]
maskirani druk [thumbsup]