Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
Što se tiče ove vijesti od kolege Bigbossa.
Mislio sam da znate već da su prije par tjedana chartereri počeli masovno uzimati dva panamaxa umjesto jednog capesize.
Tako da kad gledate BDI i vidite kako panamax index raste i raste a capesize sad pada to je logična posljedica.
Ali to ionako nije previše bitno.
Cijene će i dalje samo rasti i rasti
Može li netko staviti transakcije, pliz? Jel onaj prvi na 3500 očišćen?
prijavljujem dokup po 3500 ma šta drugi pričali o toj cijeni!
Meni se srce para sto sam dokupljivao jucer a danas vise nemam casha [smiley16]
Postave pordaju 200 komada po 3500 i na drugu stranu kupnju 3450 100 komada. I mali se guraju izmedju. Ja ih cekam da supste 3450 gdje brane cijenu, meni je to vise nego ocito kada se ispuca kupnja izmedju 3500- 3450 spsutit ce oni.
Hogar: ” prijavljujem dokup po 3500 ma šta drugi pričali o toj cijeni! ” Meni se srce para sto sam dokupljivao jucer a danas vise nemam casha [smiley16]
ja dokupljivao jučer ali sačuvao malo i za danas, baš zato da si sačuvam srce ako bude ovakvo stanje
Hogar: ” prijavljujem dokup po 3500 ma šta drugi pričali o toj cijeni! ” Meni se srce para sto sam dokupljivao jucer a danas vise nemam casha [smiley16]
kolega bez emocija, rekli smo da nema uzrujavanja zbog zdravlja ponajprije!!!
PANAMAXES
Short period rates remained at healthy numbers and brokers suggested a tight tonnage supply at the back end of November.
Supramax
Slow but firm market.
[color=blue]Ovo je jučer objavljeno dakle službena obavijest[/color] ovdje nebi trebalo biti velikih poremećaja kao na Cape-u…………. Pozdrav