ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da ću od dividende kupiti više komada nego sam očekivao … naravno ako se u međuvremenu ne bude ponašala kao praćka…što je više nategneš dalje baca … [wink]

Pa zašto svi prodajete po tako niskim cijenama?Kad neće imat što kupit cijena će porasti.To je zakon ponude i potražnje.drhtave ručice,plašljivci.

http://finance.yahoo.com/q?s=drys#
Izgleda da ni danas ne budu dobro prošli.

ima bi da su najbolji investitori procijenili dobro neki dan, i prodali po 800, a mi dobili dividendu, i svi sretni. [lol] [lol]

sutra je novi dan.

opca bjezanija…..bar je zanimljivo….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pa zašto svi prodajete po tako niskim cijenama?Kad neće imat što kupit cijena će porasti.To je zakon ponude i potražnje.drhtave ručice,plašljivci.

tako je..samo ima jedan jedini problem..trenutno je ponuda pet puta veća od potražnje a
što kaže isti zakon u tom slučaju?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ovakvu bježaniju nisam odavno vidio jer netko zna neki razlog ovakve panike.

A sto se desilo sa DRYS-om? Vidim da je malo trokirao dok sam bio odsutan…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

tako je..samo ima jedan jedini problem..trenutno je ponuda pet puta veća od potražnje a
što kaže isti zakon u tom slučaju?
[/quote]
Kad nebi bilo toliko plašljivaca koliko ih ima,nebi ni ponuda bila tako velika.

Kad bi drveće hodalo…

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ovakvu bježaniju nisam odavno vidio jer netko zna neki razlog ovakve panike.

Razlog je strah ljudi da ne izgube još više nego što jesu,što ovim velikima ide u prilog.

ne znam više ništa jer sam nedavno kupovao po 770-790 i prevario se ali ipak sam kupovao i danas od 732 – 703 a još malo imam i za sutra po otvaranju…
sve u svemu – izgleda da ću i ja preći u ”dugoroćne” (možda par mjeseci ) !

New Report

Close