ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 03:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ljudi se predomislili ,nema tu ništa loše .Ne znam zašto bih trebali kazniti a trgovanje nije ni počelo

ipak mislim da je to malo manipuliranja i strašenja

Ljudi se predomislili ,nema tu ništa loše .Ne znam zašto bih trebali kazniti a trgovanje nije ni počelo

ipak mislim da je to malo manipuliranja i strašenja
[/quote]
prije ce bit da je taj isprestrasen [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ma najbolje je da se burza ukine i da dioničari trguju private, preko oglasa, telefona, mobitela itd. hm jedno glupo pitanje, u firmi gdje radim imam dionice ali firma nije na burzi, znam da netko stavi ponekad oglas na ogl.tabli da prodaje dionice i onda private pada dogovor o cijeni i sredi se sve papirnato i sve OKE. Da li se tako može i sa dionicama koje su na burzi? Mislim ja zanam nekog tko ima dionice Atlanske pa da mi ih proda mimo Brokera, a da se zakonski sve uredi i registrira.
Inače trenutna situacija se već događala i prije, tako da će nevera još itekako biti sa objašnjenjima kako su se ulagači zabrinuli ili obradovali zbog razloga ovog ili onog. Klasika… [pray]

naravno da možeš, baš kao i ostale vrijednosne papire.

@inverter
hahaha i meni se sad čini. Sve prodati što prije [lol]

@plavac
Ja mislim da se može.
Oboje odete kod javnog bilježnika s tim da prodavatelj mora imati dokaz o vlasništvu dionica (registracija na te dionice od SDA, ne znam da li može i nešto drugo) i napravite ugovor i to je to.
A to najbolje provjeriš, nazoveš bilo kojeg javnog bilježnika i pitaš ga može li on to i smije li on to. Ili nazoveš SDA i pitaš.

SDA za investitore

Ured za stranke: Heinzelova 62a, Zagreb
Uredovno vrijeme: Ponedjeljak – Petak (8h-16h)
Kontaktni centar: +385 (1) 4607 300
Fax: +385 (1) 4677 696
E-mail: sda.za.investitore@sda.hr

Naravno, ako netko tvrdi drugačije, neka obrazloži
meni je lijeno nazvati i provjeriti

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

Ma najbolje je da se burza ukine i da dioničari trguju private, preko oglasa, telefona, mobitela itd. hm jedno glupo pitanje, u firmi gdje radim imam dionice ali firma nije na burzi, znam da netko stavi ponekad oglas na ogl.tabli da prodaje dionice i onda private pada dogovor o cijeni i sredi se sve papirnato i sve OKE. Da li se tako može i sa dionicama koje su na burzi? Mislim ja zanam nekog tko ima dionice Atlanske pa da mi ih proda mimo Brokera, a da se zakonski sve uredi i registrira.
Inače trenutna situacija se već događala i prije, tako da će nevera još itekako biti sa objašnjenjima kako su se ulagači zabrinuli ili obradovali zbog razloga ovog ili onog. Klasika… [pray]

a zašto misliš da je to glupo pitanje? ako kupuješ veliku količinu dionica, zamjetna ušteda, ne telesaš tržište, još ako si našao nekog kome si prodao spiku, mrak.
može. platiš bilježnika 46 kn, ovjeriš ugovor o prijenosu/darovanju, odeš u sda da ti onaj mališa što pika po kompjutoru složi na hrpu i to je to.
nije to loše.
sretno!

Ajmo sad kontra,Europa se zazelenila.

nisam se naspavao… dapače, valjda me ubija ova promjena vremena.a nisam niti špekulant, mali, na žalost vrlo mali ulagač…

Zahvaljujem svima na odgovoru, idem na marendu, tj na pregovore, nosim bocu plavca sa sobom. [pray] [pray] [pray]. I da nemojte danas više podizat cijenu.. [pray]

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

Skoro 400 kom po bidu

…pozdrav…kao što vidimo…cijena pada…i za više nego kaj je dividendica…koje btw.još nema na vidiku…pože pojašnjenje od gubija i ekipe…kaj se događa…zašto pada…

neka pada bar se nesto desava……ono taljiganje na 800 vec ubijalo….sad ce pocet targeti tehnicara gurua [thumbsup] imam atpl i ne prodajem….eventualno dokup….al kad zavrsi ova rasprodaja panicna…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close