Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 16.905 | 345 | 49,00 | 49,00 | 0,00% |
Ne zaboravite, s obzirom na dividendu, ako bude sve kako je najavljeno, prošao je rok za sticanje, tako da je sadašnja cijena od 780 kao 830 prije dividende.. tako nije se čudit šta ne skakuće nego posrće.
Moratorij na dionici? Vjerovatno FM čekaju da (neinformirana) ekipa vidi šta se dešava sa drysom i pokupe nisko u naletu panike.
Ne zaboravite, s obzirom na dividendu, ako bude sve kako je najavljeno, prošao je rok za sticanje, tako da je sadašnja cijena od 780 kao 830 prije dividende.. tako nije se čudit šta ne skakuće nego posrće.
Nije istina….likovi koji tu pišu kažu da zašto bi padala…pa nije ovo ht…pa nije gospodo ovo ht, ovo je hrvatska i tu je sve savršeno logično…a to kaj vi ne želite shvatiti…meni super bar imam sa kime raspravljati i trkeljati tu…
i treba da posrće (sad kad me popljuju…)
Nego, jel ja to dobro vidim ili više nema kupaca osim onih 9 navedenih [shocked]
Svi kupci skupa 200 komada i onda gotovo, fajrunt,
Moratorij na dionici? Vjerovatno FM čekaju da (neinformirana) ekipa vidi šta se dešava sa drysom i pokupe nisko u naletu panike.
Isprike štekala je gledalica, sad vidim da je krenulo lagano istresanje tu i na JDPL
DryShips Inc.
(NMS: DRYS)
NEW Real-time: 8.85 Down 3.37 (-27.58%) na otvaranju….zašto?
@conan
banke prozvale drys da neće moći platiti zaduženja, i drys jučer napravio nekakvu uvrnutu privatnu docap po 7$, na yahoo forumu stoji
i treba da posrće (sad kad me popljuju…)
Nego, jel ja to dobro vidim ili više nema kupaca osim onih 9 navedenih [shocked]
Svi kupci skupa 200 komada i onda gotovo, fajrunt,
Krivo vidiš [tongue] [tongue]
[sealed]
DryShips breaches $750m in loan covenants
By Marcus Hand in Singapore – četvrtak 29 siječanj 2009
George Economou, chairman and chief executive of DryShips
NASDAQ-listed DryShips says that it has breached loan convenants on $751.8m in debts.
Greek shipowner DryShips said in Security and Exchange Commission filing that it had breached “certain financial convenants” on loans two of its leading banks with which it has $751.8m in debt as of the end of 2008.
The company added that it was in communication with another lender over convenants breaches on $650m of loans.
With the huge drop in the prices of dry bulk vessels many owners are potentially in breach of loan covenants.
“Currently, we are in discussions with these and other lenders for waivers and amendment of certain financial and other covenants contained in our loan agreements. There can be no assurance that we will be successful in obtaining such waivers and amendments,” DryShips said.
The company revealed the loan convenant breaches in a filing for a $500m equity offering.
“We may be required to use a significant portion of the net proceeds from this offering to repay a portion of our outstanding indebtedness,” it warned.
Mislim da je sad realno za očekivati da će Dryships proglasiti bankrot.