ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 03:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@Jethro

alabamčaninu, aj mi samo reci što ako NO ne usvoji odluku uprave…?

Gle, sve je moguće, pa i nemoguće. Misliš da ovi iz NO-a neće imati koristi od predujma dividende? Šanse da NO stornira prijedlog uprave su po meni 1:99. No nisam ja kupovao ATPL radi 50 kn. predujma dividende, nego zato jer je debelo podcijenjena, a kupio sam je relativno povoljno. Uz to je i vrlo likvidna, ako mi zatreba lova.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Sjednica Nadzornog odbora je samo formalnost koja se mora ispoštovati. Teško mi je i povjerovati da bi ovi iz ATPL-a pokrenuli čitavu tu priču, a na kraju da NO odluku poništi. Bila bi to bespotrebna blamaža. Jer nitko ih nije niti tjerao da isplaćuju ove godine dividendu. Mnogi svjetski "divovi" su srezali ili u potpuno odustali od isplate dividendi. Zato pozdravljam odluku članova uprave.
Vjerovatno su procijenili da bi mogao "vjetar u jedra", ono što su i Amerikanci okrili u ovom članku dole…….
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9DF683E8-E89B-4104-9934-0259C94A03D1&ref=newsletter

Oprostite, pošto mi se neda sada čitati zadnjih 20 stranica gdje je netko već postavio takvo pitanje.
Ako je predujam dividende 50 kn po dionici pitam se koliko je cijela dividenda u KN ili će se sada isplatiti recimo 20kn predujma po dionici?

Unaprijed zahvaljujem na glupom pitanju !!!!

Molim odgovor na ovo Conanovo pitanje, jeli to samo igra riječi (predujam=znači da ima i ostatak) ili nešto neznam ili sam nešto propustio u tumačenju riječi "Predujam"

Unaprijed zahvaljujem

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

@Jethro

alabamčaninu, aj mi samo reci što ako NO ne usvoji odluku uprave…?

Gle, sve je moguće, pa i nemoguće. Misliš da ovi iz NO-a neće imati koristi od predujma dividende? Šanse da NO stornira prijedlog uprave su po meni 1:99. No nisam ja kupovao ATPL radi 50 kn. predujma dividende, nego zato jer je debelo podcijenjena, a kupio sam je relativno povoljno. Uz to je i vrlo likvidna, ako mi zatreba lova.

da… nego, atpl-r-a je jedan od najvećih posjednika (ako ne i najveći) zakonskog maksimuma od 10% (mislim da su negdje oko 9,5%) svojih dionica na ZSE, ili se varam (a mislim ipak da ne) .
sami sebi isplaćuju nenormalnu sumu, neću ni računati.

Tko ne voli jako zeleno neka ne otvara jer bi mu se moglo zacrniti pred očima

Vaš link

Hvala Henry…

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

http://www.seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-prati-li-itko-zagrebacku-burzu-jos%3f,36112.html

Tko ne voli jako zeleno neka ne otvara jer bi mu se moglo zacrniti pred očima

Vaš link

Dan nije gotov.
I nemoj biti tako okrutan prema mafiji u cashu.
Stvarno će ih glava zaboliti.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Evo Dajane preko 14 baksa. Lijepo.Dijele li oni dividendu?

***obrisano***

I'LL BE BACK

Kada se stjeće pravo na ostatak dividende ? Ako vlasnik predujma dividende proda dionice , dali gubi to pravo ?

E moji Spekulanti lijepo vas je Vlad nagovorio da prodate i cekate ju na 400 i nize, a njegovi jos i sad kupuju da u lijepom postotku dobe i drugi dio dividende. Ako bude i 100 kn to je jos uvijek vise od 10% na prosjek cijene po kojoj ste ispustili oko 40.000 dionica(cca790kn) u jednom tjednu. lijepo sam vam rekao da ne sramotite to ime spekulant (nije to sinonim za idiot)
Imao je tu prste i Jerkovic i Vlaho na dnevnicima.
Izgleda slicno ce bit i na Adrisu

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

[sealed]

Sorry, nisam u toku. Zašto Techmane više ništa ne pišeš? Bar si ti imao koju pametnu za napisati..
Čisto sam kjurijus.

Nisam opasan.

New Report

Close