ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

alabamčaninu, aj mi samo reci što ako NO ne usvoji odluku uprave…?

Onda nece biti dividende. Ti procijeni koliko je to izgledan scenarij.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

alabamčaninu, aj mi samo reci što ako NO ne usvoji odluku uprave…?

Onda nece biti dividende.
[/quote]

a-e to sam htio ču…hm…pročitat. taman se čovjek poveseli, kad ono kibidabi…

nakon ove jurnjave vani, mi opet na početku, opet ispod 800, kad ćemo to više zaključat????

ma kakav cash-r-a, 100% in

Mislim, zar je stvarno tesko proguglati malo?

Članak 221.

(1) Statutom se može ovlastiti upravu da tijekom poslovne godine iz predvidivoga dijela neto dobiti isplati dioničarima predujam na ime dividende.

(2) Uprava može isplatiti predujam samo onda ako račun dobiti i gubitka za proteklu poslovnu godinu pokazuje dobit. Isplate predujma ne može preći iznos polovine prošlogodišnje dobiti.

(3) Za plaćanje predujma potrebna je suglasnost nadzornog odbora.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

[sealed]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

[sealed]

Vaš link

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/131-09-ATPL_sjednica_NO.pdf

IMT?

[sealed]

Vaš link
[/quote]
[sealed]
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=RAMS,SB,DRYS,EGLE,DSX,SBLK&d=v1

Scrapman

Mislim da članovi uprave nemaju dionica koliko imaju dividende nebi bilo ni u snu s obzirom na dosta neizvjesno poslovanje u dolazećem razdoblju.
Očigledno da je dividenda ukalkulirana u cijenu jer usprkos rastu svih burza, BDI i dividende, dionica pala…Što ne znači da ne može bolje. I oni što su plaćali 830 prije neki dan su na svome…

DAX 4,442.02 7:33AM ET +118.60 (+2.74%)
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
DryShips Inc.(NasdaqGS: DRYS)
After Hours: 12.49 N/A (N/A) 7:25AM ET Last Trade: 11.30
(dajem ove padavičare jer za druge još nema podataka)

I sada pitanje: ČEMU ISTRESANJE GOSPODO NN??
Jel nekoga pritiskaju kamatari?

DAX 4,517.82 10:41AM ET +194.40 (+4.50%)
FTSE 100 4,305.82 10:41AM ET +111.41 (+2.66%)
Dow Jones Industrial Average 8,302.01 10:56am ET +127.28 (+1.56%)
DSX 10:42AM ET 13.75 +0.83 +6.42%

Dopunjeno !!
P.S. Registrirao sam još 10 nickova da doskočim ljakseu koji mi ljepi loše ocjene [kiss]

SLAVONAC (malo san maka)

Mislim, zar je stvarno tesko proguglati malo?

Članak 221.

(1) Statutom se može ovlastiti upravu da tijekom poslovne godine iz predvidivoga dijela neto dobiti isplati dioničarima predujam na ime dividende.

(2) Uprava može isplatiti predujam samo onda ako račun dobiti i gubitka za proteklu poslovnu godinu pokazuje dobit. Isplate predujma ne može preći iznos polovine prošlogodišnje dobiti.

(3) Za plaćanje predujma potrebna je suglasnost nadzornog odbora.

[/quote]

u pravu si, no djeluje istom ozbiljnošću. za prepasti… da barem postoji opcija manjeg fonta obavijesti na zse, bilo bi utješnije. sve obavijesti tako isto izgledaju da nema kriterija selekcije.
zato me hebe internet često.
🙂

Mislim da članovi uprave nemaju dionica koliko imaju dividende nebi bilo ni u snu s obzirom na dosta neizvjesno poslovanje u dolazećem razdoblju.
Očigledno da je dividenda ukalkulirana u cijenu jer usprkos rastu svih burza, BDI i dividende, dionica pala…Što ne znači da ne može bolje. I oni što su plaćali 830 prije neki dan su na svome…

Ja to drugačije doživljavam. Dividenda je čista zarada, i dalje imam isti broj dionica ATPL-a, a na tekući će mi sjesti, za određeno vrijeme 50 kuna po dionici. Bez obzira na cijenu dionice, dividenda je uvijek posebna priča, jer sa isplatom dividende ne gubiš dionice, a dobivaš keš. Dočim kod prodaje je drugačije, jer da bi imao keš na računu moraš se oprostiti od određenog broja dionica.
Zanimljivo gledište, zar ne?
Da je barem više d.d.-a koja isplaćuju solidnu dividendu, nikada ne bih ni prodavao dionice!

New Report

Close