Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
a zasto vise ne pokazujete onaj BDI?
Zato što raste [lol] [lol]
Verdi , 50 ,00 kuna itekako znači velikima…koji u svojim portfeljima imaju tisuće ATPL- a minus
na toj stavki je takav- da im ne pada na pamet niti prodaja niti igranje svaki dan…..
Znači svakome. Znam. Ali kad pogledaš da je ova dionica koštala 3200 pa 2400 i niže i niže onda je to kap u moru. Veliki imaju plaće par somova € svaki mjesec i ostale honorarčiće.
Može li jedno pitanjce od neinformiranog forumaša? U kom će smjeru dionica ako se izglasa predujam dividende? Odnosno ako se ne izglasa?
Hvala i pozdrav
ovisi…naravno 🙂
ako neizglasaju, onda odmah dolje a ako izglasaju onda dolje nakon dana za isplatu
[/quote]
Ako ne izglasaju ja je odmah kupujem jer je to znak da pametni ljudi vode firmu.
Zato što raste [lol] [lol]
[/quote]
ima neka stranica gdje se to moze gledati?
[/quote]
najsigurnije: http://www.dryships.com/pages/report.asp – bdi izlazi oko 14:50 ili
http://search.messages.yahoo.com/search?.mbintl=finance&q=&type=v7_oB_PVWse0PdpsvwsNjBOEX6OFYPdAZi2.1tK3KICbh9dqOiF9svNX0aKMH.MC&action=Search&srch=1&v=HDt1p8bVWsdT60TtL.YGnSAure8yFMPZ_4OxkdvVP9m3pOvZzcWwfVsfvEXvPw–&b=1&within=subject&within=msgtext&showthread=tm&sentiment=0&postedon=pd&sMonth=1&sDay=27&sYear=2009&eMonth=1&eDay=27&eYear=2009 – bdi izlazi u 14:20
Može li jedno pitanjce od neinformiranog forumaša? U kom će smjeru dionica ako se izglasa predujam dividende? Odnosno ako se ne izglasa?
Hvala i pozdrav
ovisi…naravno 🙂
ako neizglasaju, onda odmah dolje a ako izglasaju onda dolje nakon dana za isplatu
[/quote]
Ako ne izglasaju ja je odmah kupujem jer je to znak da pametni ljudi vode firmu.
[/quote]
mogao bi se iznenaditi…
recimo da izglasaju a ti nakon svega zaključiš da su pametni…
dionicama se igraju oni koji raspolažu tuđim novcem na svom računu za svoju privatnu korist. tu mali dioničari mogu samo bespomoćno buljiti u ekran i uzdisati., oni hrabriji tzv. kladioničari možda mogu nešto i zaraditi, ali samo određena skupina koja bi trebala biti organizirana. sve se svodi na to da mali dioničar mora svakodnevno pratiti burzu i pravovremeno reagirati, bez obzira na fundamente. mnogi to nisu u mogućnosti, a većina od vas koji ovdje provodite čak i po 16-20 sati, uvijek jedni te isti, pokušavate sami sebe uvjeriti u nemoguće. mnogi su gubitnici, ali ima ovdje i lukavih zvjerki, stoga ne kaže se bez veze da je oprez majka mudrosti, ali ja sam ipak za onu opciju kontra efekta, a za to ipak uz sve ono što bi pravi dioničari trebali znati ,treba i hrabrosti, a i pomalo sreće
dionicama se igraju oni koji raspolažu tuđim novcem na svom računu za svoju privatnu korist. tu mali dioničari mogu samo bespomoćno buljiti u ekran i uzdisati., oni hrabriji tzv. kladioničari možda mogu nešto i zaraditi, ali samo određena skupina koja bi trebala biti organizirana. sve se svodi na to da mali dioničar mora svakodnevno pratiti burzu i pravovremeno reagirati, bez obzira na fundamente. mnogi to nisu u mogućnosti, a većina od vas koji ovdje provodite čak i po 16-20 sati, uvijek jedni te isti, pokušavate sami sebe uvjeriti u nemoguće. mnogi su gubitnici, ali ima ovdje i lukavih zvjerki, stoga ne kaže se bez veze da je oprez majka mudrosti, ali ja sam ipak za onu opciju kontra efekta, a za to ipak uz sve ono što bi pravi dioničari trebali znati ,treba i hrabrosti, a i pomalo sreće
Kolega čisto slučajno sam otkrio još 2 Vaša nicka. Šta će Vam to? Zašto se npr. ne bi trudili samo sa jednim pa bi Vam to donijelo i veću vjerodostojnost?
verdi
molim, koji su to nickovi? ili ste se pronašli u mom prijašnjem postu, pa Vas je nešto zasmetalo.
na žalost moram Vas razočarati, Vaša konstatacija je potpono kriva.Obzirom da mi se žuri, a i da ne zamaram druge, možete sve što Vas zanima saznati na private