ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a zasto vise ne pokazujete onaj BDI?

Zato što raste [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Verdi , 50 ,00 kuna itekako znači velikima…koji u svojim portfeljima imaju tisuće ATPL- a minus
na toj stavki je takav- da im ne pada na pamet niti prodaja niti igranje svaki dan…..

Znači svakome. Znam. Ali kad pogledaš da je ova dionica koštala 3200 pa 2400 i niže i niže onda je to kap u moru. Veliki imaju plaće par somova € svaki mjesec i ostale honorarčiće.

who dares, wins

[/quote]
ima neka stranica gdje se to moze gledati?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Može li jedno pitanjce od neinformiranog forumaša? U kom će smjeru dionica ako se izglasa predujam dividende? Odnosno ako se ne izglasa?
Hvala i pozdrav

ovisi…naravno 🙂

ako neizglasaju, onda odmah dolje a ako izglasaju onda dolje nakon dana za isplatu
[/quote]

Ako ne izglasaju ja je odmah kupujem jer je to znak da pametni ljudi vode firmu.

[/quote]
ima neka stranica gdje se to moze gledati?
[/quote]

najsigurnije: http://www.dryships.com/pages/report.asp – bdi izlazi oko 14:50 ili

http://search.messages.yahoo.com/search?.mbintl=finance&q=&type=v7_oB_PVWse0PdpsvwsNjBOEX6OFYPdAZi2.1tK3KICbh9dqOiF9svNX0aKMH.MC&action=Search&srch=1&v=HDt1p8bVWsdT60TtL.YGnSAure8yFMPZ_4OxkdvVP9m3pOvZzcWwfVsfvEXvPw–&b=1&within=subject&within=msgtext&showthread=tm&sentiment=0&postedon=pd&sMonth=1&sDay=27&sYear=2009&eMonth=1&eDay=27&eYear=2009 – bdi izlazi u 14:20

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Može li jedno pitanjce od neinformiranog forumaša? U kom će smjeru dionica ako se izglasa predujam dividende? Odnosno ako se ne izglasa?
Hvala i pozdrav

ovisi…naravno 🙂

ako neizglasaju, onda odmah dolje a ako izglasaju onda dolje nakon dana za isplatu
[/quote]

Ako ne izglasaju ja je odmah kupujem jer je to znak da pametni ljudi vode firmu.

[/quote]

mogao bi se iznenaditi…
recimo da izglasaju a ti nakon svega zaključiš da su pametni…

http://www.dryships.com/pages/report.asp

dionicama se igraju oni koji raspolažu tuđim novcem na svom računu za svoju privatnu korist. tu mali dioničari mogu samo bespomoćno buljiti u ekran i uzdisati., oni hrabriji tzv. kladioničari možda mogu nešto i zaraditi, ali samo određena skupina koja bi trebala biti organizirana. sve se svodi na to da mali dioničar mora svakodnevno pratiti burzu i pravovremeno reagirati, bez obzira na fundamente. mnogi to nisu u mogućnosti, a većina od vas koji ovdje provodite čak i po 16-20 sati, uvijek jedni te isti, pokušavate sami sebe uvjeriti u nemoguće. mnogi su gubitnici, ali ima ovdje i lukavih zvjerki, stoga ne kaže se bez veze da je oprez majka mudrosti, ali ja sam ipak za onu opciju kontra efekta, a za to ipak uz sve ono što bi pravi dioničari trebali znati ,treba i hrabrosti, a i pomalo sreće

dionicama se igraju oni koji raspolažu tuđim novcem na svom računu za svoju privatnu korist. tu mali dioničari mogu samo bespomoćno buljiti u ekran i uzdisati., oni hrabriji tzv. kladioničari možda mogu nešto i zaraditi, ali samo određena skupina koja bi trebala biti organizirana. sve se svodi na to da mali dioničar mora svakodnevno pratiti burzu i pravovremeno reagirati, bez obzira na fundamente. mnogi to nisu u mogućnosti, a većina od vas koji ovdje provodite čak i po 16-20 sati, uvijek jedni te isti, pokušavate sami sebe uvjeriti u nemoguće. mnogi su gubitnici, ali ima ovdje i lukavih zvjerki, stoga ne kaže se bez veze da je oprez majka mudrosti, ali ja sam ipak za onu opciju kontra efekta, a za to ipak uz sve ono što bi pravi dioničari trebali znati ,treba i hrabrosti, a i pomalo sreće

Kolega čisto slučajno sam otkrio još 2 Vaša nicka. Šta će Vam to? Zašto se npr. ne bi trudili samo sa jednim pa bi Vam to donijelo i veću vjerodostojnost?

who dares, wins

zbog nestanka struje u dubrovniku sjednica odgodjena za 27.02.2009

verdi
molim, koji su to nickovi? ili ste se pronašli u mom prijašnjem postu, pa Vas je nešto zasmetalo.
na žalost moram Vas razočarati, Vaša konstatacija je potpono kriva.Obzirom da mi se žuri, a i da ne zamaram druge, možete sve što Vas zanima saznati na private

Na Radio Dubrovnik su rekli da

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

New Report

Close