Dan odluke će biti sutra.
Tako da svi koje žele predujam će sutra vrlo agresivno morati po ask-u.
A da ni je prekasno? SDA+3
branac*
skinuto sa ask-a.
Bid nije bio tako visok tada.
Bio je oko 782 kune
Dan odluke će biti sutra.
Tako da svi koje žele predujam će sutra vrlo agresivno morati po ask-u.
[/quote]
neće bit baš tako,.. ko je kupio u srijedu ili četvrtak, može se nadati, ali ne mora bit da će 27. biti taj dan. Može biti 7 dana prije odluke, ili nekakav datum, kao i lani, čini mi se 18.06. ili tako nešto.
Pitanje svima
kako će cijena ATPL reagirati nakon EX-Dividend day?
Ćini se jako elastično, s obzirom na eventualnu ponuđenu količinu (Asked)
Evo od prošle godine sa sjednice održane 18.srpnja:I. Dobit utvrđena u prethodnoj točki ove Odluke upotrijebiti će se kako slijedi:
a) na ime isplate dividende, iznos od 63.741.000,00 Kuna odnosno po 50,00 Kuna po svakoj dionici Društva i to onim dioničarima koji su upisani u Knjigu dionica Društva kod Središnje depozitarne agencije d.d. na završetku radnog vremena dana 30. lipnja 2008.g., s time da će se isplata dividende izvršiti u roku od 30 dana;
[/quote]
Već vidim sutra mlačenje ask-a do krvi.
Sutra ćemo svi cipelarit ask…hehe mislim neki od nas neće jer su to već obavili.
Ako ništa drugo nećemo još dugo čekat.
[/quote]
Ako je sutra odluka o predujmu 50 kn za imaoce dionice 27.01.2009, tada smo već trebali prije 3 radna dana osjetiti lupanje po asku, a dan nakon toga pad od 50 kn, tako je bilo s HT, točno ja pala za iznos dividende. Ovo mi liči na pat situaciju, tj, nema isplate i nema logike da je ima….
23.1.2009 780,00 797,00 772,10 789,00 -3,62% 4337 3.403.413,57
22.1.2009 843,01 845,00 790,00 790,65 +0,26% 19470 15.938.529,24
Tad je bilo lupanje po asku u svezi glede dividende ali ni oni ju ne moraju dobiti jer Lonzo i ekipa mogu odlučiti da se to npr. odnosi na one koji su bili zapisani u SDA na moj rođendan koji je u 7. mjesecu.
Pitanje svima
kako će cijena ATPL reagirati nakon EX-Dividend day?
Ćini se jako elastično, s obzirom na eventualnu ponuđenu količinu (Asked)
barone, ex dividen day kak ti to zoveš ti je već bio [lol] za neke će očito morati biti dva puta [lol]
verdi*
jedini mi je problem kaj je toga dana bilo lupanje po bid-u a ne ask-u.
ma samo neka bdi ide gore i sve bu bilo oke…
Ako je sutra odluka o predujmu 50 kn za imaoce dionice 27.01.2009, tada smo već trebali prije 3 radna dana osjetiti lupanje po asku, a dan nakon toga pad od 50 kn, tako je bilo s HT, točno ja pala za iznos dividende. Ovo mi liči na pat situaciju, tj, nema isplate i nema logike da je ima….
do jučer nije niti bilo nikakve dividende, a danas već padamo 50 zbog nje. niti je ovo HT, niti je ovo takva dionica, niti je ovo tržište kao 2007, pa dajte ljudi malo nešto i naučite. kakav pad zbog dividende kad je ionako dionica bolno podcijenjena [lol] eh milimoji
verdi*
ma samo neka bdi ide gore i sve bu bilo oke…
Je ma netko ipak treba lupati po asku, tko bu? Buš ti? Imam grešne misli, i čim zinem poklopi me moderator, hebi ga.