ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 22:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja dokupio 13 komada pa cemo vidjeti jesam li se zaje… ili napravio pravu stvar.

Ja dokupio 13 komada pa cemo vidjeti jesam li se zaje… ili napravio pravu stvar.

Hm,hm,hm, kud baš 13?
[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Prijenos informacija

“The Port of Dampier is the second largest tonnage port in Australia, with throughput increasing by 7.8% to almost 96 million tonnes in 2004-05. Dampier is located on the north west coast of Western Australia in the Dampier Archipelago, some 26 kilometres from Karratha in the Pilbara region….”
“The Port Authority is currently heavily involved in planning infrastructure for future trade growth and attracting major new port users. Over the next five years, trade is projected to grow by more than 80% in iron ore, 22% in gas products and 5% in salt exports. Total port trade is expected to increase by over 60% to 160 million tonnes, by 2010.”
….
“Port Hedland is the first port in Australia to break the 100 million tonne trade mark, with a total throughput increase of 21%, to 108.5 million tonnes, for the year ended June 2005. This included record iron ore exports of 103 million tonnes for the year, and a strong performance from salt and other bulk mineral exports. The strong demand from China for iron ore is driving the rapid growth in exports and throughput is forecast to exceed 180 million tonnes in the next five years.”

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

3598 kn

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ima li kakvih indicija do kad ce ovo sveopce crvenilo potrajat?

Kolega Spancir, moja najdublja zahvala.

Kolega Spancir, moja najdublja zahvala.

Na čemu ?

Obranjena kota 3 600….to je bilo to !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Obranjena kota 3 600….to je bilo to !

sanjaj[smiley1]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Alien:

Ja dokupio 13 komada pa cemo vidjeti jesam li se zaje… ili napravio pravu stvar. ”

Hm,hm,hm, kud baš 13?
[smiley2]

Falilo mi love za 14 [smiley2]

Konsolidiranju najkorisnijih podataka za ovu dionicu u jedan post.

Pridruzujem se zahvali Spanciru!

Inace, lijepo je znati da nas citaju: TP u clanku u Businessu:

ionice sektora brodara danas nisu prošle ništa bolje od dionica sektora građevinara. BDI indeks cijena prijevoza rasutih tereta tijekom zadnjeg mjeseca porastao je 16,5 posto, a stohastička analiza ne sugerira prekid tog primarnog trenda. Unatoč tome, dionica Atlantske plovidbe, koju čvrsto kontroliraju upravitelji fondovima, potonula je 2,17 posto uz 3,20 milijuna kuna prometa, a dionica Jadroplova potonula je 2,67 posto uz 1,35 milijuna kuna prometa.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close