ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne ide cijena puno dole.
al mi svejedno nije jasano zašto je toliko dionica na ASK-u….ili ih jednako puno skrivenih na BID-u…

tikva*

tako da se što više malih, koji padaju pod utjecajem drukera navuku na prodaju…i onda za dva tri sata opet kupe ali sa ask-a.
To su igre mudrih.
Čitam sada o drys (http://www.forbes.com/2009/01/22/dry-ships-update-markets-equity-cx_ra_0122markets43.html?partner=yahootix) i smijem se kaj ekipa na crobex-u prodaje atpl radi toga.

Crobex je divlja burza i radi toga vrlo zabavna (skoro kao ententinis i njegova mafija).
Svako jutro netko proda po bid-u i naravno nakon 10 minuta skuži da je napravio krivi potez.
Kada ćete više naučiti.

A vezano uz ex divd.d. -moguće da je bio jučer…ali radi jakog rasta BDI atpl nije pala kako bi pala inače.

BDI – mali rast danas

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

I što sad? Status skwo do bdi-a? [lol] Svaka čast (za sad) svima koji su ostali hladne glave. Bdi je rasturio u 2 dana i ako danas ostane u pozitivi + oporavak brodara preko bare zbog apsolviranja šoka oko drys-a, nije ni čudo da svjedočimo ovoj žilavosti atpl-a.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

mogućnost isplate predujma dividende za prošlu godinu

http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zagrebacka-burza-slabasan-promet-jedina-konstanta-trgovine,35649.html

jucer se malo zanjeli veliki kupci na pocektu trgovanja….nekome se jako zuri u atpl…..jucer pobjeda na strani prodaje… [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Drži se super atpl, nema nikakve rasprodaje, a ja se stavil na oko 750, misli sam da ce me poklopiti u 10.00, a ono ništa.. ipak su bili opasni prometi zadnjih dana, neko se fino nakrcal, a neko dosta toga prodal. ko je u pravu , vidjecemo vec drugi tjedan.. Ja tipujem na dobar rasplet za postojece dionicare.. [thumbsup]

Petak je, sigurno ste svi slomljeni od jučerašnje oluje, zato lijepo izgasite računala i odite van u šetnju, za danas je stvar gotova. [thumbsup]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Mislim da nitko nemre fulat držanjem ove dionice-dugoročno gledano.

BDI bi trebao i danas rasti

Vaš link

818,62 Prosječna juče. Danas ni slijepac ne može fulati.

who dares, wins

Mislim da nitko nemre fulat držanjem ove dionice-dugoročno gledano.

To si u pravu. Svi koji su nutra su sa minusom 60+% i sada su dugoročni.
Pardon DUUUUUUUGOROČNI.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

To whom it may concern…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close