Ma ja isto ne znam šta ste navalili na techmana, čovik je vika kad je atlanska bila 2000+ pa sve do tisuću da će sve otići nizbrdo, ( na moju žalost nisam ga ni ja sluša) pa su ga samo pljuvali, a osim toga kako neko napiše čovik samo kopipejsta. Ja bi najvolio atlansku na 3500 a jadroplov na 1000, ali ako on misli da nije vrijeme za to njegovo je pravo to reći [huh]
A osim toga puno je bolje navoditi na oprez, nego na sumanitu kupnju, vikači UP, UP mnoge su zajebali ja ( a pretpostavljam i većina od vas) bi puno više ima i para i dionica da sam bio malo oprezniji, vidite da je sve još u k….u, i ko zna koliko će još biti, prilika za šoping će biti… Strpljen, spašen, je li…
da mi je samo znat pratit osobu koja je odma na otvaranju prodala skoro 500 komada po 843 kn,svaka cast,!!ko zna zna!!
. i eno ga sad na kupnji na 807,02. [lol] [lol]
[/quote]
Je svaka mu čast, ili je to bila žena, brat, prijatelj od nekog direktora MF-a ili OIF-a il tako nekako, ova mi se druga varijanta čini puno izglednijom
[bye]
Dry’s je u minusu u premarketu jer su odustali od nekih kapitalnih ulaganja i neće isplatiti dividendu za 4 kvartal (kod njih se dividenda isplaćuje kvartalno)…
za razliku od njih APTL je upravo u fazi odluke o ISPLATI dividende …. prema tome nema razloga paničariti jer nekima ovo rušenje cijene baš odgovara … osim toga danas je protrgovano 17300 komada dionica do sada i ne vjerujem da su svi ti kupci budale… opet će nekima biti žao kad prodaju u panici a ne trude se shvatiti tko ih i zašto plaši…
DSX Pre-Market: 11.00 -1.13 (-9.32%) Jan 22, 8:58AM EST
i Diana Shipping roni u Pre-Marketu…
mi smo opet na 800 i to na velikom prometu 14.036.671,27 kn i 17059kom
ovo nije dobro, ne vjerujem da je DRYS dividenda krivac za ovo
Evo ja upravo došao s posla.da li bi mi netko htio reći razlog zašto je atlantska danas ispod 800.Vidim da je BDI up, cijeli svijet u zelenom ,pa zašto onda?
-21,10
Jadni mi sa ovakvim ulagačima,niti neznaš kakvu flotu ima DRYS i u kakvim je problemima,odustali su od kupnje 9 Capesizea od toga 5 novogradnji i neće biti dividende za 4Q,oni daju kvartalno dividendu
KAKVE TO IMA VEZE SA ATLANTSKOM
Glavno da će nama biti dividenda i prije vremena i da vozarine rastu
evo ja još malo kupio po 790 pa kak’ bude…
A najniža danas 800. [lol]
Evo ja upravo došao s posla.da li bi mi netko htio reći razlog zašto je atlantska danas ispod 800.Vidim da je BDI up, cijeli svijet u zelenom ,pa zašto onda?
koji svijet gledaš?
[thumbsup]
A najniža danas 800. [lol]
[/quote]
pogledaj semafor…
slabo vidiš prijatelju…
ćim me poklopilo ja sam javio !
usporedi vrijeme !!!
ps.
nisam ti dao jedinicu – nisam ništa…
ne znam zažto je moderator obrisao post – a često svakakve gluposti ne briše… ?
evo ja još malo kupio po 790 pa kak’ bude…
Netko ovaj pad ispod 800 može zvati ‘ zonom udara’ , netko ‘ rušenjem cijena’ , a ja to zovem malo profinjenije: širenje bollingera
(za kvalitetniji rast)
[smiley]
Što se tiče DRYS-a, kako bude tako će biti.
A DSX će do kraja dana u debeli plus…
IMHO