ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e baš da smo svi zaslužili kulje, ccc…hebi ga ne ide ispod 800,00 ma koliko god kulja bilo 🙂

Kad bi bio kad bi bio zadnji dan za dividendu? 27.01? To je blizu. Da pretrčim iz drugih.

A da ti provizija ne bi popapala dividendu…

Kad bi bio kad bi bio zadnji dan za dividendu? 27.01? To je blizu. Da pretrčim iz drugih.

[/quote]

ne znam na koju proviziju misliš, ja na prodaji nisam, a mogao bi i malo dokupiti,

sutra je novi dan.

Ovi naši vrli fond menađeri koji prodaju su toliko prozirni sa svojim skrivenim nalozima (za koje odmah znaš koji su) i ovim stoticama da se ponekad zapitam da li je njima cilj otjerat dionicu na što nižu razinu ili prodat’…..

Ovi naši vrli fond menađeri koji prodaju su toliko prozirni sa svojim skrivenim nalozima (za koje odmah znaš koji su) i ovim stoticama da se ponekad zapitam da li je njima cilj otjerat dionicu na što nižu razinu ili prodat’…..

.a nikad ne znaš, možda oni natjeravaju cijenu prema dole, a onda povoljno kupuju. ATPL je dionica sa relativno velikim oscilacijama, i na njoj se može zaraditi i na taj način.

sutra je novi dan.

ako danas i kupiš, pitanje je da li će se to u SDA i evidentirati do 27.01. , mislim da je danas posljednji dan za ukrcaj, ako će recimo 27.01. biti "D-day" za dividendu.
[/quote]

A što ako to bude 31. 12. 2008.

bas me zanima koliko od ovih dionica su prodali clanovi uprave i rodbina.

P.S. zabunio sam se gore!!! pokupovali da stignu uhvatiti dividendu!

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

[/quote]
Sad i ti cjepidlačiš! [huh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

ako danas i kupiš, pitanje je da li će se to u SDA i evidentirati do 27.01. , mislim da je danas posljednji dan za ukrcaj, ako će recimo 27.01. biti "D-day" za dividendu.
[/quote]

A što ako to bude 31. 12. 2008.

[/quote]
ma kako god, samo da bude. [thumbsup] [pray] [lol]

sutra je novi dan.

Ako nije odmah vidljivo ,koje političke ili socijalne grupe ,snage ili veličine postavljaju brane ,tada se treba postaviti pitanje : Kome je od koristi ?

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

[/quote]

ne znam na koju proviziju misliš, ja na prodaji nisam, a mogao bi i malo dokupiti,

[/quote]

Ja govorim verdiju a ne tebi. Il si dupli…

Ako nije odmah vidljivo ,koje političke ili socijalne grupe ,snage ili veličine postavljaju brane ,tada se treba postaviti pitanje : Kome je od koristi ?

[/quote]

lovcima u mutnom

sutra je novi dan.

New Report

Close