Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Po nekada mi se učini da kad Atpl stane Ht krene. Kao da se prelijeva… pa tako par puta na dan. Možda se i varam ali šta ću kad ne vjerujem u slučajnosti posebno ako su učestale.
@ verdi,
to je stara fora i uvijek se dogadja prelijevanje iz ATPl u HT i obrnuto.
Tipičan primjer situacije kada u brodu svi stanu na istu stranu. Brod se prevrne.
Zato i predložih alternativno rješenje; Jadroplov
Hoće li još biti ispod 800? Zadnji puta sam sam rekao da ne će pa sam promašio? Srećom da sam nešto i kupio na toj razini.
evo prilike,prijatelju..
Kad bi bio kad bi bio zadnji dan za dividendu? 27.01? To je blizu. Da pretrčim iz drugih.
Tipičan primjer situacije kada u brodu svi stanu na istu stranu. Brod se prevrne.
Zato i predložih alternativno rješenje; Jadroplov
[lol] [lol] [lol]
To Kozm… ovaj… Techmane!!, samo rokaj baby[thumbsup]. Ostalo mi još dosta casha, ne znam di ću s tim, a htio bih u ATPL. Daj barem do 800 nek siđe kad se već nisam jučer utrpo do zuba. Još Techmane, još. hihihihihi [lol] [kiss]
Budite oprezni što želite, MOŽDA VAM SE ISPUNI. [thumbsup] [thumbsup]
Da rezimiramo, treba kupovat popodne i odma ujutro prodat, ili obratno, ili nešto srednje, ili ne kupuvat, ili pak samo kupovat, ili sve ovo? Hm Aziju su podigli financijeri i farmaceuti… kako će se to odraziti na Crobex? [yawn] [yawn] [yawn] [yawn]
Kad bi bio kad bi bio zadnji dan za dividendu? 27.01? To je blizu. Da pretrčim iz drugih.
ako danas i kupiš, pitanje je da li će se to u SDA i evidentirati do 27.01. , mislim da je danas posljednji dan za ukrcaj, ako će recimo 27.01. biti "D-day" za dividendu.