ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 21:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

izgleda da je isplacena dividenda vratili smo se na 800

ustani i pusti stoku

Po nekada mi se učini da kad Atpl stane Ht krene. Kao da se prelijeva… pa tako par puta na dan. Možda se i varam ali šta ću kad ne vjerujem u slučajnosti posebno ako su učestale.

who dares, wins

@ verdi,
to je stara fora i uvijek se dogadja prelijevanje iz ATPl u HT i obrnuto.

VIVA LA REVOLUCION !!!

Tipičan primjer situacije kada u brodu svi stanu na istu stranu. Brod se prevrne.
Zato i predložih alternativno rješenje; Jadroplov

ej ti na 814,48, biti ćeš pojeden…

Hoće li još biti ispod 800? Zadnji puta sam sam rekao da ne će pa sam promašio? Srećom da sam nešto i kupio na toj razini.

pobromoj, 22.01.2009. u 12:36

evo prilike,prijatelju..

Kad bi bio kad bi bio zadnji dan za dividendu? 27.01? To je blizu. Da pretrčim iz drugih.

who dares, wins

Tipičan primjer situacije kada u brodu svi stanu na istu stranu. Brod se prevrne.
Zato i predložih alternativno rješenje; Jadroplov

[lol] [lol] [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

To Kozm… ovaj… Techmane!!, samo rokaj baby[thumbsup]. Ostalo mi još dosta casha, ne znam di ću s tim, a htio bih u ATPL. Daj barem do 800 nek siđe kad se već nisam jučer utrpo do zuba. Još Techmane, još. hihihihihi [lol] [kiss]

Budite oprezni što želite, MOŽDA VAM SE ISPUNI. [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

još da odčepi ovaj 815,99…

Da rezimiramo, treba kupovat popodne i odma ujutro prodat, ili obratno, ili nešto srednje, ili ne kupuvat, ili pak samo kupovat, ili sve ovo? Hm Aziju su podigli financijeri i farmaceuti… kako će se to odraziti na Crobex? [yawn] [yawn] [yawn] [yawn]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kad bi bio kad bi bio zadnji dan za dividendu? 27.01? To je blizu. Da pretrčim iz drugih.

ako danas i kupiš, pitanje je da li će se to u SDA i evidentirati do 27.01. , mislim da je danas posljednji dan za ukrcaj, ako će recimo 27.01. biti "D-day" za dividendu.

sutra je novi dan.

New Report

Close