ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo 430 tisuća do 11.00 , i sve ostalo je slabo osim ingre.Šta se događa?

Ceka se Obama show sutra.., danas je status quo..
[/quote]
tak se čekao ishod izbora pa kad se saznalo – banana – a očekivanja bila ne znam kaj

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

čini se da danas neće bit protrgovano više od 2000 komada, kako je počelo.

sutra je novi dan.

ko je rekao da europa ne zna kud bi bez amerikanaca?

ovo izgleda jako dobro
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

.a što je kolege investitori, spavamo danas, nema trgovanja, nema komentara, slabo ste mi nešto aktivni, jel’ to zbog vremena, slaba bioprognoza!? :-))

sutra je novi dan.

Igra se pozicijska igra i čeka se BDI, pa ćemo vidit oće li bit po bidu il po asku?!

Zanimljivo je koliko je danas mali promet na ATPL-r-a.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

..ako ovako bude do kraja dana, neće redovni promet biti niti 15 mil. kn.

sutra je novi dan.

koji vam se scenarij čini realniji, da ćemo prema kraju dana kliziti prema dole ili prema gore, ili će to biti i malo dinamičnije kako radni dan bude išao kraju? 🙂

sutra je novi dan.

ovo izgleda jako dobro
Vaš link

Prijatelju to ti je od petka.Pogledaj datum.Danas ameri ne rade.Praznik M.L.kinga.

Danas ćemo se izgleda valjat na ovin razinama.Boksačkim riječnikom rečeno,lagano odmjeravanje snaga i pokušaji da se nasluti ponašanje tržišta.Netko čeka BDI,neko da se prekriže indikatori,pregriju(ohlade)oscilatori,a netko čeka Obamu i reakcije svijetskih tržišta.I sad ti budi pametan,al kako bude da bude čini mi se da postajen ovisnik o burzovnoj neizvijesnosti,a ATPL je tu carica!

zatišje pred buru?
Déjà vue

New Report

Close