@verdi
naknada nije za gledalicu nego za shoping min 50 kn ili 0,5% mislim
Na fintrade gledalici je situacija skroz dobra.Najviša,najniža prosječna,zadnja,deset najboljih sa kupnje i prodaje i deset zzadnjih transakcija.I šta je vrlo bitni stabilna gle4dalica.Odmak cca 1minuta.Plaćan 80kn,al san zaboravio je li mjesečno ili godišnje.Provizija 0,6%.Znan da zvuči kao EPP,al tako je.
Techmane, nadam se da si barem malo kupio po 500 ili 600 kuna. Pa to to su i najveće neznalice učinile, (skup sa mnom). Da li si i ti to učinio maže brodarstva? Sad je već 800.
Veliki pozdrav magu brodarstva [wink]
[/quote]
[/quote]
@Techman – ovo je jako koristan dokument. Ja sam izašao na 720….i mislim da ću ostati van ATPL do 2010:)
Podaci u prezentaciji su vrlo korisni. Osobito mi se svidio pregled broja ugovora po kvartalima. Zanimljivo je da je velikom porastu BDI prethodio abnormalno veliki broj chartera u prethodnim kvartalima….što znači da se jako smanjio broj brodova na spotu. Naravno…u zadnjem kvartalu je broj ugovora jako mali…tko može ovako manipulirati tržištem? Kinezi ili američki bankari? Kinezima porast cijena nije u interesu.
Druga stvar koja je očita iz ovog dokumenta je veliki porast tonaže zadnjih par godina. Prosječno ide s scrap cca 3,3 milijuna DWT, a gradi se oko 15 milijuna DWT godišnje. To znači i porast starosti flote. U iduće tri godine će se vjerojatno jako povećati scrap (cca 40% tonaže je već "spremno" za otpis), a veliki dio od ovih 60% novogradnji će sigurno otpasti, no tek od iduće godine. Stoga mi se čini da tek za 1-2 godine možemo očekivati oporavak.
Na fintrade gledalici je situacija skroz dobra.Najviša,najniža prosječna,zadnja,deset najboljih sa kupnje i prodaje i deset zzadnjih transakcija.I šta je vrlo bitni stabilna gle4dalica.Odmak cca 1minuta.Plaćan 80kn,al san zaboravio je li mjesečno ili godišnje.Provizija 0,6%.Znan da zvuči kao EPP,al tako je.
Da li imaju mogućnost postavljanja stop-loss naloga?
@inverter
Abacus gledalica nije loša top 10, ali ne daju prosječnu dnevnu što je banana. I imaju min naknadu 50 kn
Imaš ju na ZSE besplatno po isteku trgovine.
[/quote]
na Rastu imate solidan burzovni monitor, i ako ste trgovali, mislim 100000 kn, u zadnjih 6 mjeseci, može se vidjeti prvih deset kupnji i ponuda, dnevni rast, prosječna cijena, i još dosta podataka, a nema posebne mjesečne naknade. Više na rast.hr
Ljudi šta mislite oće li danas BDI gore il dolje. Meni se čini da bi mogao dolje u trendu kakav je i prethodna 2 dana!
BDI će opet dolje, barem ako je suditi prema prošlom tjednu.
Samo 430 tisuća do 11.00 , i sve ostalo je slabo osim ingre.Šta se događa?
Ceka se Obama show sutra.., danas je status quo..
Imate temu brokerske kuće, otpirite odavdje [angry]
Svi mali dioničari ošli u Ameriku a nemaju roaming! [cool]
Ceka se Obama show sutra.., danas je status quo..
[/quote]
nema to baš previše veze.., neće se sutra baš puno toga u Americi promjeniti, samo će oni koji budu na inauguraciji bit "lakši" za malo love koju su dali za kartu da bi to gledali uživo.
Nemaju stop loss opciju.
francescoNa fintrade gledalici je situacija skroz dobra.Najviša,najniža prosječna,zadnja,deset najboljih sa kupnje i prodaje i deset zzadnjih transakcija.I šta je vrlo bitni stabilna gle4dalica.Odmak cca 1minuta.Plaćan 80kn,al san zaboravio je li mjesečno ili godišnje.Provizija 0,6%.Znan da zvuči kao EPP,al tako je.
Da li imaju mogućnost postavljanja stop-loss naloga?