Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ovaj Gatara posjeduje manje količine HT. Pazi molim te! To danas svaka baba ima u Hrvatskoj. Da se on kojim slučajem razumije u to što piše i portfelj bi mu bio malo žešći.
ma to je zato što je previše rock kritičara među novinarima pa mora netko pisati i o TK.
ne mogu svi o estradi i sportu.
Sva sreća da nisam u ovoj dionici..puno TREJDERA.. [shocked]
pa da, kad je likviduša
trejdera nema samo u nelikvidnim dionicama
kada nema trejdera, nema ni prometa
što veći promet, više trejdera
simple as that
na asku rupa do 797
Hoćemo li? Bdi i hop.
Sva sreća da nisam u ovoj dionici..puno TREJDERA.. [shocked]
Krivo. Ja ću se uskoro potruditi da na nekom razumnom nivou otpalim sve nelikviduše jer tamo gubim vrijeme i udri po likvidnima. Ipak je trejdanje viši stupanj investiranja nego da ćumim bez veze i čekam nečiju milost da se pokrene. Kad se pokrene lako se je vratiti.
Krivo. Ja ću se uskoro potruditi da na nekom razumnom nivou otpalim sve nelikviduše jer tamo gubim vrijeme i udri po likvidnima. Ipak je trejdanje viši stupanj investiranja nego da ćumim bez veze i čekam nečiju milost da se pokrene. Kad se pokrene lako se je vratiti.
[/quote]
Bravo verdi frende najstariji, to i ja tvrdim, ove godine nema ništ od čekanja, samo trejd dovodi u dobitke, jest rizično, al što u životu nije.
baš me zanima hoćemo li danas potegnuti do 800
i tko se kome u tom slučaju mora ispričati
kolega lalić kolegi governoru
ili obratno
pratim tu sapunicu
kaj ću
budući da nisam trejder
a jesam baba
ništa mi drugo ne preostaje
[/quote]
Bravo verdi frende najstariji, to i ja tvrdim, ove godine nema ništ od čekanja, samo trejd dovodi u dobitke, jest rizično, al što u životu nije.
[/quote]
Bravo Matij, ti si moj idol, go, go, trejd, trejd, idemo up and down non stop. [pray]
[/quote]
[/quote]
Kakva glupost.
Pretpostavi da ste samo ti i verdi dejtrejderi na Atlantskoj, jasno je da ako jedan dobiva da drugi gubi.
I onda će taj jedan koji dobiva bezobrazno na forumu slijedeći dan reći Tko ti je kriv kad si glup, idiote jedan.