Gledam jutros naloge na kupnju, opet navala. ATLP je izgleda postala nezaustavljiva.
Da. Ja sam, moram priznati očekivao zamjetan pad na otvaranju. Izgleda da sam se (srećom) prevario.
ne znam zašto ali ćini mi se da ni danas tu ne bude bilo veće korekcije
Neka se korigira, meni je target 1000 do kraja siječnja i to mi je Guverner pokazao i izračunao na svojem GB alatu za targete. Pa ne možete biti strpljivi ni dva dana, otkad na TK sve ide pod 45° non stop gore?
Hvala kolegi Guverneru na GB alatu…sve si pogodio. Hvala!
..400 komada na kupnji je bilo na otvaranju, ali ima bit da se netko pošteno iskrcao danas, evo već je preko 2700 komada protrgovano.
Kupio danas 50 komada između 800 i 810…kako bi rekli dotični…hvala prodavateljima…inače kako bi kupio…a i kako sutra dotični kažu…idemo na 900…ili…
Kupio danas 50 komada između 800 i 810…kako bi rekli dotični…hvala prodavateljima…inače kako bi kupio…a i kako sutra dotični kažu…idemo na 900…ili…
Mozes li objasniti (tehnicki) kako si to uspio ako su na asku cijelo vrijeme cifre bile iznad 810, a bid nije padao ispod 810. Ili sam ja slijep.
400 komada po 856 i onda digne nalog za kupnju i počne prodaja 400 kom samo usitnjeno čista navlakuša
ne znam zašto ali ćini mi se da ni danas tu ne bude bilo veće korekcije
Kakav je utjecaj tečaja na ovu dionicu?
Od 3Q izvješća dolar je ojačao oko 10% a i dalje će rasti prema predviđanjima.
Lijepo je rasla dionica ovih dana, iako mi se čini- ničim izazvana.. uostalom kao i cijelo naše tržište, ponekad nema smisla..
no ono što ima smisla je pratiti strane vijesti i informacije sa ostalih tržišta. A one nisu nimalo lijepe.. dapače. U moru loših, ovdje postam onu koja mi se čini da bi mogla imati utjecaj i na atpl i na BDI i na ostale brodare…nažalost.
http://www.reuters.com/article/economicNews/idUSPEK14174920090113
Iz slikice na navedenoj stranici lijepo se vide podaci, a još lijepše da uvijek malo porastu brojkice u 2 mj kada je kineska n.g.
Lijepo je rasla dionica ovih dana, iako mio se čini- ničim izazvana.. uostalom kao i cijelo naše tržište, ponekad nema smisla..
no ono što ima smisla je pratiti strane vijesti i informacije sa ostalih tržišta. A one nisu nimalo lijepe.. dapače. U moru loših, ovdje postam onu koja mi se čini da bi mogla imati utjecaj i na atpl i na BDI i na ostale brodare…nažalost.
http://www.reuters.com/article/economicNews/idUSPEK14174920090113
Trebali bi rasti još preko 200% pa da sustignemo rast DRYS-a.
Pametnom dosta.