ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da ce bit prilike za popravni ulaz u atpl [thumbsup]

Ne bih rekao, Ameri u crveno, BDI raste, mali pad do novog BDI a poslije vidićemo….

izgleda da ce bit prilike za popravni ulaz u atpl [thumbsup]

Puno vas ćeka priliku za ponovni ulaz, pazi da se ne zgužvate na bidu sutra ujutro [lol]
Heheehe…gleda li netko futurese i DRYS After Hours ?
Jel to proljeće u US dolazi ranije [shocked] [lol]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Kakvo sumanuto kupovanje u zadnjih 15 min [lol] , završilo iznad 15$ to se zove strah.

ovo je i meni zapalo za oko: 8,1% prema gore u zadnjih 18 minuta. to sve govori o sentimentu na brodarima. Tukli su po bidu ko sumanuti, imamo lijep portal za pogled u budućnost, naravno ponašanje Atlantske sutra, imam osjećaj da će trgovanje biti čista kopija. Čekam sutra opet na 785, u petak mi ta brojčica donijela sreću, a do kraja dana natrag osjetno preko 800 [cool].
[/quote]

po 785 ćeš dobit… NE [lol]

I'LL BE BACK

atpl [thumbsup]
http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zse/zagrebacka-burza-ht-na-granici-230-kuna%2c-crobex-sve-blize-1.900,34730.html

Ponavljam pitanje gubernatoru…kome da uplatim vašu polovicu zarade…

http://www.gradiste.com/komentar.asp?id_vij=620

daj ovima, izgorila im kuća.

I'LL BE BACK

Ponavljam pitanje gubernatoru…kome da uplatim vašu polovicu zarade…

http://www.gradiste.com/komentar.asp?id_vij=620

daj ovima, izgorila im kuća.
[/quote]
Evo ti 200 od mene

SLAVONAC (malo san maka)

kao što rekoh…idemo polako ali sigurno…bez blokada ali u značajnom postotku…prognoziram da ćemo u siječnju vratiti i četvrtu znamenku u cijenu, rast neće vjerojatno biti pravocrtan ali ipak se vraćamo … uostalom i crobex mora narasti a zna se tko tu ima dobar dio kolača...s obzirom da cjenovni kanal na crobexu dopušta rast i do 2500 bodova imamo još dobrog prostora za popuniti...
ps. Matija …prerano si prodao…

o ovome se da raspravljati.
po većini tehničara, između 2100-2300

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zanima me gospodo šta mislite što će se sutra dogoditi?Da li bi mogao biti okret trenda?

…cijena bi mogla malo mirovati i ne očekujem da se trend promjeni jer crobex treba još rasti a ne očekuje se niti pad vozarina, prema tome hlađenje na ovoj dionici je samo trenutni zastoj u rastu …očekujem da ćemo imati još lijepih dana uskoro … smatram da ATPL treba držati jer nismo još postigli vrhunac cijene u ovom valu…

[/quote]

očekujem i dalje rast.
bdi će polagano stagnirati ili lagano rasti.
međutim , gledajući globalno , ono što me posebno veseli u ovom trenutku i što nema veze sa ovom temom je inauguracija obame , njegovo postavljanje za usa predsjednika će povući u zelenilo sve svjetske burze , time i našu , a znamo koja dionica najbrže potegne ,tj.reagira na zelenilo svj.burzi.

2. gledam oscilatore atpl koji su i te kako zacrvenjeli, (cci, williams ,rsi, sl.st je blizu 100-tke) , logično bi bilo pomalo izlaziti iz dionice .
međutim , nekad treba i bježati od logike, a naša burza je puno puta to pokazala.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kolegama "governor" i "MatijLalić"
Primjer ste svima nama forumašima kako "zafrkantsko čavrljanje" proteklih tjedan dana na forumu daje priliku za zaradu novca. Priznajem, obojica imate i puno hrabrosti za učiniti tako nešto. A uz sve to, siguran sam da će i ovi nesretni ljudi koji su nastradali u požaru dobiti pomoć.
Bravo dečki! [thumbsup]

p.s.
Molim Vjeku da ostavi post na ovom topicu.

"Istina je neotkrivena laž"

M/V Hellenic Breeze time charter extended for two years at $24,000 per day
The M/V Hellenic Breeze is a 69,601 dwt Panamax built in 1993

http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=31836&Itemid=94

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Gledam jutros naloge na kupnju, opet navala. ATLP je izgleda postala nezaustavljiva.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Samo mala korekcijica čisto zbog što zdravijeg rasta sutra a možda ni to.

New Report

Close