ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.01.2025. u 03:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,49
6.288
148
42,40
43,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Oprostite!Imao sam namjeru otvoriti stranicu za trenuno stanje DryShips i ostalih brodara,ali došlo je do greške.Ako bi netko htio da je postavi,jer trenutno je jako zanimljiva nakon dužeg perioda.

hajde ne izmotavaj se…reci nam otvoreno da bi rado kupio/la jeftinije…
sve je to legitimno, pa tako i nadati se jeftinjem ulasku ali mislim da brodari u americi ovaj puta neće imati velik utjecaj na ATPL jer vidiš da nam i index ne prati vanjske burze, jednostavno vrijeme je da se malo oporavimo i to se sada dešava sa crobexom gdje ATPL ima značajan utjecaj, osim toga nisam primjetio da BDI pada, naprotiv raste pomalo svakodnevno … prema tome za poslovanje se uvjeti poboljšavaju …
dionice brodarskih kompanija u americi imaju ogromne volumene i normalno je da se nakon nekoliko dana značajnog rasta malo korigiraju…pa nemogu ni oni pravocrtno gore…kad rastu idu po 10-15% gore pa nije čudo da u padu imaju 6-7% minusa

ajde Zmrklic sada to lijepo prevedi, možeš ti to [lol]

Brbljavi Febo jel pišeš ili ne? Daj se odluči [lol]

I'LL BE BACK

Aj da probam, pa nek me netko ispravi:

Porast Cape-ova se dogodio zbog smanjenja kineskih zaliha ugljena. Čeličane su još uglavnom zatvorene, poglavito zbog toga što rudari još uvijek ne spuštaju cijene željezne rude. Zbog stanja u globalnoj ekonomiji nije očekivati jaču potražnju za čelikom iz evrope i US, ali ukoliko bi pregovori s rudarima pozitivno završili, Kina bi ponovo pojačala ulaganja u izgradnju vlastite infrastukture, ponovo bi se čeličane pootvarale, a brodari oporavili zbog dovoza rude in Australije i Brazila.

Zmrkla hvala, to je uglavnom to i sukus cijele priče.

I'LL BE BACK

Nigdje nikog…Nije vrag da svi piljite u Drys…Ajde ajde po muci se poznaju junaci…

imam atpl..

živli!

LEAVE THE WORLD BEHINED

drys ljepo korigiran,,,skolski….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

izgleda da ce bit prilike za popravni ulaz u atpl [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kakvo sumanuto kupovanje u zadnjih 15 min [lol] , završilo iznad 15$ to se zove strah.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

joj koliko drukadžija na ovako malom prostoru. pa neka rokne 5% sutra na otvaranju vidjet ćeš do kraja dana kako će ju lijepo vratiti nazad. A da izlazim i ulazim tako često koliko iz žene plaćao bi brokera non stop. Neka se korigira, meni je target 1000 do kraja siječnja i to mi je Guverner pokazao i izračunao na svojem GB alatu za targete. Pa ne možete biti strpljivi ni dva dana, otkad na TK sve ide pod 45° non stop gore?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Upravo tako. Očekujem eventulanu korekciju ujuto, a kasnije normalizaciju trgovanja. Od kada znam za sebe na forumu postoje budale koje te uvjeravaju u suprotno, da ne treba ulagati. Naravno da budale treba ignoritati.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Neka se korigira, meni je target 1000 do kraja siječnja i to mi je Guverner pokazao i izračunao na svojem GB alatu za targete.

[lol] [lol] [lol] dobar [lol] [lol] [lol]

I'LL BE BACK

Kakvo sumanuto kupovanje u zadnjih 15 min [lol] , završilo iznad 15$ to se zove strah.

ovo je i meni zapalo za oko: 8,1% prema gore u zadnjih 18 minuta. to sve govori o sentimentu na brodarima. Tukli su po bidu ko sumanuti, imamo lijep portal za pogled u budućnost, naravno ponašanje Atlantske sutra, imam osjećaj da će trgovanje biti čista kopija. Čekam sutra opet na 785, u petak mi ta brojčica donijela sreću, a do kraja dana natrag osjetno preko 800 [cool].

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ne samo to, ja tipujem na drys sutra u pre marketu otvara na 16$ a u 3 i pol po našem kreću od 17$, kao da se ništa nije dogodilo, samo su se riješili drhtavaca.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close