ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.01.2025. u 20:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
43,00
8.600
200
42,60
43,80
1,18%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam kupio po 520 i prodao po 725 još prije nove godine.Još nisam ponovo ušao,a možda mi je sad i malo kasno za to.

Zanima me gospodo šta mislite što će se sutra dogoditi?Da li bi mogao biti okret trenda?

http://us.ard.yahoo.com/SIG=14tfbqp5t/M=650008.12494723.13293834.4206179/D=fin/S=95993639:HEAD/Y=YAHOO/EXP=1231789738/L=d_UmZEwNclKls3G1SPT3QgDjWcmE80lrgooACUQR/B=dBpm3EwNBkc-/J=1231782538629636/A=5496383/R=14/SIG=10q40gpus/*http://finance.yahoo.com

arnold što se uprava tiče potpuno si u pravu. to je kao sa ženama- oni koji sve obećavaju: obično 0 bodova… mislim da je ATPL maestralna dionica i jedino mi je žao što sam tanak s kešom…

Decki, nema straha za ATPl, ako mi je bila dobra na 2200 kak mi ne bu na 830, 1000-ka je izgledna za par dana ak tako nastavi.. [thumbsup]

htio bih da si u pravu, no općenito rečeno ovo je neprimjenjivo. osim ako si dugoročni investitor…
recesija znači totalni reset crobexa, sasvim drugu nomenklaturu u piramidi njegovoj, drugu logiku.
ovaj ketrin je obezvrijedio mnoge/štošta i uveo nove kriterije pa ni ne treba očekivati atpl ni približno negdašnjim razinama. računaj da su mnogi strvinari (a koji su nužni za disanje svake burze na svijetu) se usrali&pobjegli i ostavili sve na relativno nižim cijenama. nema napuhavanja više (tko će ga komu sada što napuhavat?), barem do daljnjeg, dok se gorerečeni ne okuraže i ponovo počnu glumiti "bizmismene".

inače, definitivno mislim da si u pravu kada kažeš da nema straha za atpl. jedna od manjine koja će ostati pri vrhu.
ovaj atpl recovery definitivno me nespremnog uhvatio, sa nešto tek toliko dionica da kažem da sam prisutan. uletio u ht koji ima manje amplitude.
tko se u kešu skrio, magarac je bio.
atlantska je zakon za long term investors i ne smiješ njome trejdati velikom parom (manjom da!), samo ulagati. ili čak i većom parom trejdati ako nisi u pušioni.
osim ako imaš jako srce i oveća mudašca.

usao na 600 prije mjesec dana…… zasad dobar potez 🙂

sjajno! poslušaj čiku: ako skoro prodaš, zaradit ćeš nepuno, onda ćeš opet kupiti po skupo i prodati malo skuplje, zaraditi nepuno i tako ohohoputa. i svaki put tamoamo platiti stričeku ušur.
nego, lijepo ti ugasi montor, uiti štogod curetne, odvedi je u kino, kupi košpice i tako počesto.
upali montor za godnu dana.

Oprostite!Imao sam namjeru otvoriti stranicu za trenuno stanje DryShips i ostalih brodara,ali došlo je do greške.Ako bi netko htio da je postavi,jer trenutno je jako zanimljiva nakon dužeg perioda.

Zanima me gospodo šta mislite što će se sutra dogoditi?Da li bi mogao biti okret trenda?

…cijena bi mogla malo mirovati i ne očekujem da se trend promjeni jer crobex treba još rasti a ne očekuje se niti pad vozarina, prema tome hlađenje na ovoj dionici je samo trenutni zastoj u rastu …očekujem da ćemo imati još lijepih dana uskoro … smatram da ATPL treba držati jer nismo još postigli vrhunac cijene u ovom valu…

Dnevni limit za 13.01. (sutra) ima prostora do 909 kuna – na toj razini je blokada.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

http://finance.yahoo.com/q?s=drys#

Dnevni limit za 13.01. (sutra) ima prostora do 909 kuna – na toj razini je blokada.

informacija je nepotpuna.
Dnevni limit za 13.01. (sutra) ima prostora i do 744,13 kuna- na toj razini je takodjer blokada.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Koja li će biti blokada, pitanje je sad… ima li tip "neriješeno"?

I'LL BE BACK

New Report

Close