ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.01.2025. u 20:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
43,62
2.094
48
42,50
44,20
2,79%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e moj inverter nije -15% nego -15 bodova na Dowu. joj joj. ko novinar si. I brodari ne mogu držati Nasdaq nikako jer su small cap tzv. Ima ogromnijih riba na Nasdaqu od brodara, kitova čak

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Lažovčina

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ne djelim jedinice al netko je aktivan…..bome i kupnja se povlaci na atpl……ipak hladjenje??????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kolega inverter, neka se tako svaki dan hladi ATPL na kraju trgovanja i slijedeći opet skoći a ko želi trejdat neka riskira kao i ovih dana kada je mogao samo izgubiti prodajom.

na kraju dana će biti rast, jel mora svaki dan 8-10% u plus?! Na bulkerima kod Američana je čisti profit taking na djelu, a ne pad.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

moze ovo….. http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,TBSI&d=e idemo sutra HLADJENJE..VEC JE POCELO…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tko zna, neki se i zelenu

da se bar ko i jučer hoće netko istrest na kraju da opet dokupim ispod prosječne [cool]

moze ovo….. http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,TBSI&d=e idemo sutra HLADJENJE..VEC JE POCELO…..

ko ti kriv što si izašao [lol]

kolega inverter, neka se tako svaki dan hladi ATPL na kraju trgovanja i slijedeći opet skoći a ko želi trejdat neka riskira kao i ovih dana kada je mogao samo izgubiti prodajom.

To kolega inverter priželjkuje hlađenje, ali ježi ga…ništa od toga!
Ja sam se prošli put za-je. kada sam prodao na 820 a vlak je otišao do 1040…više mi se to neče dogoditi!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Vec sam se 2x opekao na ATPL-u. Danas opet uletio na 82x. Nadam se da ce biti 3. sreca, ali koliko vidim nije mi neki tajming.

Žudi me ovaj mali rast na kraju, jer Ameri su u većini u minusu…

New Report

Close