ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baltic Exchange Dry Index 889 UP 17

eheheheheheh

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

šta ga nisam kupio dok je bio 4$, ajoojojoj majko mojaaaaa….hrkljuš.

Koliko puta bi ga vec prodao? [lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ima li tu netko da napravi dugoročniju analizu, što je diglo Capeove – da li je to potražnja Kine za ugljenom, kakva je situacija s čelikom i Kineskom potražnjom i izvozom, ima li tu naznaka oporavka itd ….

Baltic Exchange Dry Index 889 UP 17

[/quote]
trebala bi cjena pratit bdi…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

al udara se po bidu, mislim sa par dionica, ali izostala je ona agresija na prodaju kao u petak [undecid]

No pain no Game

Baltic Dry Index (BDI) +17 889
Rates BCI
(Cape index)
BPI
(Panamax index)
BSI
(Supramax index)
INDEX 1788
+60
529
-5
397
+3

SPOT 4 TCE AVG (USD) 14130
+856
4212
-36 4156
+40

YESTERDAY (USD) 13274
4248
4116

YEAR AGO (USD) 116223
61065 54596

di su sad oni dečkići koji djele jednice?
BTW, kako će im to pomoć? [huh]

Ima li tu netko da napravi dugoročniju analizu, što je diglo Capeove – itd ….

Ja sam ih digo. Nadruko sam ih na Imarexu, a budale popušile spiku…

I'LL BE BACK

a prema Imarexu i FFAs trebali bi i dalje nastaviti rasti cape-ovi i Supramaxi, Panamaxi i Handy-i bi
mogli biti u -. Ukupan BDI bi mogao biti i dalje u uzlaznoj putanji. Naglasak je na mogao bi.

http://www.imarex.com (Dry Bulk FFAs)

FFA su na rok od 2-3 tjedna dobar pokazatelj, za duži rok bi trebalo malo više, svakako ja se nadam da je trend dugoročno bullish, pitanje nije bilo zlonamjerno.

slabije reagiramo na up bdi,vrijeme za hladjenje?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

da, hlađenje pa sutra u 10 visoka temperatura oko 900 stupnjeva.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

FFA su na rok od 2-3 tjedna dobar pokazatelj, za duži rok bi trebalo malo više, svakako ja se nadam da je trend dugoročno bullish, pitanje nije bilo zlonamjerno.

ja sam gađao samo današnji dan, za dulji rok potrebito fundamentalnije sagledavanje

New Report

Close