ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 21:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,78
1.626
38
42,50
43,00
-1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nice [smiley]

very nice

Mislam da će sutra na otvaranju odmah otići u blokadu.

DRYS Jan 9 16.58 Up 1.45 Up 9.58%

Obzirom da je plinski igrokaz završen i plin stiže najkasnije do srijede, neće neke likviduše Crobexa potonuti i povući sve sa sobom, pa imamo dobre šanse da nastavimo rast. Kakav takav je poželjan, samo da ide gore.
[/quote]
Earnings Kickoff: Nothing ‘Less Than a Disaster’

Stocks in the coming week will start to navigate a mine field of fourth quarter earnings reports and economic data, none of which is expected to be good.

Stocks in the coming week will start to navigate a mine field of fourth quarter earnings reports and economic data, none of which is expected to be good.

Ne znam kakve ovo ima veze sa ATPL, ali dobro…

Boldao sam vam ono što je bitno. Expected ne utječe na cijenu. to ćete se jednog dana morati naučiti. Unexpected utječe na cijenu. Bilo pozitivno, ili negativno…

I'LL BE BACK

Neko se namjeril sa 300 komada ulaza na 810.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Jel ima netko još da čeka na 700 ???????????????????????????????????

Mislam da će sutra na otvaranju odmah otići u blokadu.

DRYS Jan 9 16.58 Up 1.45 Up 9.58%

[proud]

na 4300 sve prodajem...

paničari plinaši pokupljeni na 810, plovimo dalje [proud]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

BDI će danas gore a poslije njega i mi, evo malo očekivanja.

Vaš link

Mislim da je danas vrijeme za jednu pozitivnu blokadu nakon duuuugo vremena… Tek kao najava boljih dana koji kad-tad dolaze…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ovakav rast u prvih pola sata bez kontraofenzive i udaranja po bidu nisam vidio još od travnja 2008..

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Pogledati Drys u pre marketu. [thumbsup]

malo jace istresanje na atpl….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close