Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
DRYSHIPS INC 1.16 (+7.67%)
Samo da nam ne ode u blokadu, bolje nek se što više trži…
DryShips Inc.
(NasdaqGS: DRYS)
NEW Pre-market Real-time: 16.34 Up 1.21 (8.00%) 8:41AM ET
pozdrav i sretno svima
Na kojim stranicama se BDI može najprije vidjeti?
Nisam siguran da je baš najprije, no zasigurno je prilično zgodno napravljen pregled kretanja….
evo…
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=BDIY%3AIND
Eto
heheh
rekao sam vam za BDI.
A tek u ponedjeljak će biti prava eksplozija.
Di su ovce?
Tko prodaje neka digne dva prsta i gurne ih u oko [lol] [lol]
Na kojim stranicama se BDI može najprije vidjeti?
Ne znam di oni gledaju ali na yahoo forumu bude puno prije već na stranicama koje ja imam.
pokušaću doznati koje su to stranice doduše tamo piše dosta ljudi koji su povezani direktno sa brodarskim sektorom pa vjerovatno dobiju BDI malo prije.
Svaka čast pobjeda!!! [thumbsup]
Eto
heheh
rekao sam vam za BDI.
A tek u ponedjeljak će biti prava eksplozija.
Di su ovce?
Tko prodaje neka digne dva prsta i gurne ih u oko [lol] [lol]
Svaka čast ovo je već stoti puta kako se dokazujete a i dalje ste moderirani a hrpa drukera ima odmoderirana po dva tri nicka.
Molim moderatore da se kolega pobjeda odmoderira jer spada u red najboljih forumaša Poslovnog Dnevnika bez drukanja i glupog pisanja
Pošto sam se do sada nebrojeno puta opržio na ATPL, sada zaista ne vidim perspektivniju dionicu koja (zapravo tvrtku) koja gotovo i ne ovisi o stanju o gospodarstvu RH…
Danas još malo dokupih po 760……, sad vidim da sam mogao i više…, ali nisam…., no nema veze moram doliti još malo sredstava u margin pa idemo dalje…
Sretno svima….u Novoj 2009.g.
bila je jako perspektivna na 500.. na 800 prodaja je dobra zarada.. TA isto tako veli [smiley]