ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 23:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

atpl treba kupovati tamo negdje u rujnu,jer se tada očekuje oporavak

U potpunosti se slažem s vama, mora netko i kupovat kad se oporavak i službeno objavi!
[/quote]

he he Misko, slažem se. Objavit će Šprajc na Dnevniku [thumbsup]

U rujnu dakle [lol]

I'LL BE BACK

atpl treba kupovati tamo negdje u rujnu,jer se tada očekuje oporavak,kako amerike,tako i ostatka svijeta,naravno,isključujući hrvatsku…međutim,iako će hrvatska biti tada u banani,to ne znači da će zse biti u banani,jer će pohlepa u čitavoj ovoj regiji,zamijeniti strah…prve naznake smirivanja stanja na burzama regije,već se mogu uočiti…

gdje se mogu uočiti?

Imarex daily Brief

Dry Bulk FFAs
Contract Close Current Diff
======================================
BDI Dec 745 745 -flat
BDI Q1 1225 1225 -flat
BDI Q2 1500 1500 -flat
CS4 Q1 $12,844 $12,750 -$94
CS4 Cal 09 $17,664 $17,600 -$64
PM4 Q1 $8,773 $9,000 -$227
PM4 Cal 09 $11,820 $11,750 -$70
SM6 Q1 $7,906 $8,125 +$219
SM6 Cal09 $9,773 $9,750 -$23
More from the Commodore: 10 dry bulk vessels were reportedly sold for scrap last week. The
ships’ ages ranged from 24 to 31 years old and included 8 Handysize and 2 Panamax vessels.
Scrap prices are holding steady at $230 to $285/ldt, on par with last week’s levels.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

atpl treba kupovati tamo negdje u rujnu,jer se tada očekuje oporavak

U potpunosti se slažem s vama, mora netko i kupovat kad se oporavak i službeno objavi!
[/quote]

he he Misko, slažem se. Objavit će Šprajc na Dnevniku [thumbsup]

U rujnu dakle [lol]
[/quote]
Za rujan i vrabci znaju te je tad prekasno. Ja si nešto o ponedjeljku razmišljam. Daj opali te neku bližu prognozu. Do jeseni ko živ, ko mrtav.

who dares, wins

Za rujan i vrabci znaju te je tad prekasno. Ja si nešto o ponedjeljku razmišljam. Daj opali te neku bližu prognozu. Do jeseni ko živ, ko mrtav.

pitaj Febu, on ti druka na dole, stalno šalje neke minuse za vozarine [lol]

I'LL BE BACK

Meni je dovoljno samo da se po nekada prisjetim prošlogodišnje situacije sa naftom i iz toga izvučem pouku da su sve priče o krizi izmišljotina do neba. E, sad je samo pitanje šta su scenaristi ove krize smislili za 2. čin prestave? Mora biti nešto čemu se baš nitko ne nada. Samo šta? Auti na vodu? Avioni na zrak? Pojma nemam. Tražiti primjere u povjesti za ovu situaciju je gubljenje vremena. Nešto do sad ne viđeno se sprema.

who dares, wins

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2008/09/30/0439006.html
Taman sam pomislio na to kad ono već izmišljeno! Biti će nešto drugo.

who dares, wins

Samo šta? Auti na vodu? Avioni na zrak? Pojma nemam. Tražiti primjere u povjesti za ovu situaciju je gubljenje vremena. Nešto do sad ne viđeno se sprema.

Pa eto ti Tedeschi izmislio neku super Cedevitu [cool]

I'LL BE BACK

smoke on the watter
fire in the sky [lol] [lol] [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ja sam atpl kupio na 720,00 i kupujem tek u rujnu sljedeću turu,ma koliko koštala..najgore je za kockara kada izgubi osjećaj za vrijednost novca–isto tako je najgore za dioničara kada izgubi osjećaj koliko njegova dionica doista vrijedi….

Izgleda sutra opet padalina? Više bih volio da malo pada snijeg.
Želim pozdraviti administratore te ih zamoliti da mi više ne šalju newsletter sa reklamama za slovenska skijališta. To mi dođe kao šaka u oko a baš se ugodno osječam na ovim stranicama. Želim primati newsletter ali ne slovenske reklame.

SLAVONAC (malo san maka)

Izgleda sutra opet padalina? Više bih volio da malo pada snijeg.
Želim pozdraviti administratore te ih zamoliti da mi više ne šalju newsletter sa reklamama za slovenska skijališta. To mi dođe kao šaka u oko a baš se ugodno osječam na ovim stranicama. Želim primati newsletter ali ne slovenske reklame.

Nije mi jasno kako ste došli do zaključka da je sutra opet padalina

-pogledajte brodare vanka kako su završili u petak

Vaš link

-jel vam sada išta jasnije

New Report

Close