Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 03:35
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Ma slab sam ti ja s tim drukom, to sam morao postati u nedjelju navecer [lol]
Ma ja mislim da ta ATPL ide u krasan qurac. Hrpa novogradnji dolazi i treba sve te dionice rasprodati čim prije. [tongue] [lol]
I'LL BE BACK
Vidim ja da vi pomorci nemate s kime pričati hrvatski na brodu, pa ovako provodite Badnju večer!
Dobro je dok još imate Filipince pa se možete skupa pomolit i čestitati si Božić! [lol]
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
ma treba sav višak brodova razrezati u staro željezo
a sav višak brodarskih dionica na tržištu zapaliti.
onda će ostatak dionica vrijediti puno više [lol]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Misko: Cestit Bozic, svaki dan bacim pogled 10-ak puta, znas vec na sto! [smiley]
Febo: tvoja ideja nije novost – pa neki su vec iznijeli tu ideju samo su je nazvali ponistenje dionica u trezoru [tongue]
ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje
Danas prodaju oni kojima fali novaca za bocu pjenušca za Novu godinu.:-) Bilo kako bilo, kolege investitori, koji trgujete, i koji ne trgujete, želim Vam svima zajedno sretnu i uspješnu Novu godinu, i da zaradite ono što ste izgubili u staroj, pa i više.
Good point…
I will ask you one question "Do you feel lucky?"
Misko: Cestit Bozic, svaki dan bacim pogled 10-ak puta, znas vec na sto! [smiley]
Pa ne može tebe barba zaboravit… Blagoslovljen Božić tebi i tvojima!
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!