ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 07:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ slučajno ubo dlkv i ht
I ja neznam kako umjesto 100 kom pounja kupio 100 Leda. Dok sam sa ja snašao ledo ode u blokadu. Šta se može kad sam ubo slučajno. A na Savi upeco prženu škrpinu od 2 kg.
Pa nije travanjnjnj nego badnjak.

SLAVONAC (malo san maka)

Kamo plovi ovaj brod danas…padosmo, stadosmo, umirismo se, sad bi trebali gore..valjda

Kamo plovi ovaj brod danas…padosmo, stadosmo, umirismo se, sad bi trebali gore..valjda

sada ”plovimo” prema Božiću pa možda i darove dobijemo.

4,5 mil prometa na burzi….
mora da su menaĐeri skoknuli po borove! [lol] [lol]

edit: 4,6

pa ko normalan danas trguje?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ja [tongue]

I'LL BE BACK

Danas prodaju oni kojima fali novaca za bocu pjenušca za Novu godinu.:-) Bilo kako bilo, kolege investitori, koji trgujete, i koji ne trgujete, želim Vam svima zajedno sretnu i uspješnu Novu godinu, i da zaradite ono što ste izgubili u staroj, pa i više.

sutra je novi dan.

…..dan

– Isprika , jučer sam se "pohvalio" , a zatim mi je došla jedna kandidatkinja ….. [smiley]

-I tako ….. , riječ po riječ … , laž po laž ….. , i evo nas u klinču … , a onda nema više
ni burze ni foruma …… [smiley]

…..Iskreno ….. , mislim kako je to bilo obostrano razočaranje ….

-A sada količina ATPL ….. , čitavih 25 komada …. [smiley]…(već vidim podsmjehe)…

…broker (ABACUS) mi uzeo oko 4 kn …. (pisalo je kupovna cca.692) u jednom smj.
…… imao sam još naloga na po 5 kn manje , ali oni nisu prošli , iako se na otvaranju
moglo jeftinije …. , ali lako je sada ….

-Kasnije znate i sami …. , mislio sam na 50+ , ali "zakašljao" BDI , pa i CROBEX …. , i
to sve nekako prema dole …. , a onda sam prodao ….,da i nisam nije neka frka… ,malo je !

-Evo ….. to je moja trgovina (možda i sva za ovu godinu) , nisam se baš proslavio , ali
bilo je i gorih i to puno gorih.. [smiley]

-Jutros je izgleda bilo slabo ….. , išao sam na Dolac , pa ništa … , sutra sam kod stare
na ručku jer se gđica Srijeda drži rezrvirano ….

…. , a tko za je li purica sa mlincima košer …. [smiley] , iako ona baš ne drži puno ….

.Dr M Wagner

P.S.
-Ako se ne čujemo ….. , SVIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE !!!!!

Brodari u premarketu u plusu

Vaš link

…..dan

– Isprika , jučer sam se "pohvalio" , a zatim mi je došla jedna kandidatkinja ….. [smiley]

-I tako ….. , riječ po riječ … , laž po laž ….. , i evo nas u klinču … , a onda nema više
ni burze ni foruma …… [smiley]

…..Iskreno ….. , mislim kako je to bilo obostrano razočaranje ….

-A sada količina ATPL ….. , čitavih 25 komada …. [smiley]…(već vidim podsmjehe)…

…broker (ABACUS) mi uzeo oko 4 kn …. (pisalo je kupovna cca.692) u jednom smj.
…… imao sam još naloga na po 5 kn manje , ali oni nisu prošli , iako se na otvaranju
moglo jeftinije …. , ali lako je sada ….

-Kasnije znate i sami …. , mislio sam na 50+ , ali "zakašljao" BDI , pa i CROBEX …. , i
to sve nekako prema dole …. , a onda sam prodao ….,da i nisam nije neka frka… ,malo je !

-Evo ….. to je moja trgovina (možda i sva za ovu godinu) , nisam se baš proslavio , ali
bilo je i gorih i to puno gorih.. [smiley]

-Jutros je izgleda bilo slabo ….. , išao sam na Dolac , pa ništa … , sutra sam kod stare
na ručku jer se gđica Srijeda drži rezrvirano ….

…. , a tko za je li purica sa mlincima košer …. [smiley] , iako ona baš ne drži puno ….

.Dr M Wagner

P.S.
-Ako se ne čujemo ….. , SVIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE !!!!!

a dobro je doktore, za platit internet dovoljno, i previše… bit će citiusaltiusfortius za koji dan.
sve najbolje!

Brodari u premarketu u plusu

Vaš link

a..! nego, aj me molim te nauči: što je premarket i koliko veze ima premarket sa onim što će biti u marketu…
zahvalan pozdravljam i želim sve najbolje!

ja [tongue]

Febo je pitao "tko normalan" [tongue]

New Report

Close