Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
@ slučajno ubo dlkv i ht
I ja neznam kako umjesto 100 kom pounja kupio 100 Leda. Dok sam sa ja snašao ledo ode u blokadu. Šta se može kad sam ubo slučajno. A na Savi upeco prženu škrpinu od 2 kg.
Pa nije travanjnjnj nego badnjak.
Kamo plovi ovaj brod danas…padosmo, stadosmo, umirismo se, sad bi trebali gore..valjda
sada ”plovimo” prema Božiću pa možda i darove dobijemo.
Danas prodaju oni kojima fali novaca za bocu pjenušca za Novu godinu.:-) Bilo kako bilo, kolege investitori, koji trgujete, i koji ne trgujete, želim Vam svima zajedno sretnu i uspješnu Novu godinu, i da zaradite ono što ste izgubili u staroj, pa i više.
…..dan
– Isprika , jučer sam se "pohvalio" , a zatim mi je došla jedna kandidatkinja ….. [smiley]
-I tako ….. , riječ po riječ … , laž po laž ….. , i evo nas u klinču … , a onda nema više
ni burze ni foruma …… [smiley]
…..Iskreno ….. , mislim kako je to bilo obostrano razočaranje ….
-A sada količina ATPL ….. , čitavih 25 komada …. [smiley]…(već vidim podsmjehe)…
…broker (ABACUS) mi uzeo oko 4 kn …. (pisalo je kupovna cca.692) u jednom smj.
…… imao sam još naloga na po 5 kn manje , ali oni nisu prošli , iako se na otvaranju
moglo jeftinije …. , ali lako je sada ….
-Kasnije znate i sami …. , mislio sam na 50+ , ali "zakašljao" BDI , pa i CROBEX …. , i
to sve nekako prema dole …. , a onda sam prodao ….,da i nisam nije neka frka… ,malo je !
-Evo ….. to je moja trgovina (možda i sva za ovu godinu) , nisam se baš proslavio , ali
bilo je i gorih i to puno gorih.. [smiley]
-Jutros je izgleda bilo slabo ….. , išao sam na Dolac , pa ništa … , sutra sam kod stare
na ručku jer se gđica Srijeda drži rezrvirano ….
…. , a tko za je li purica sa mlincima košer …. [smiley] , iako ona baš ne drži puno ….
.Dr M Wagner
P.S.
-Ako se ne čujemo ….. , SVIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE !!!!!
Brodari u premarketu u plusu
…..dan
– Isprika , jučer sam se "pohvalio" , a zatim mi je došla jedna kandidatkinja ….. [smiley]
-I tako ….. , riječ po riječ … , laž po laž ….. , i evo nas u klinču … , a onda nema više
ni burze ni foruma …… [smiley]
…..Iskreno ….. , mislim kako je to bilo obostrano razočaranje ….
-A sada količina ATPL ….. , čitavih 25 komada …. [smiley]…(već vidim podsmjehe)…
…broker (ABACUS) mi uzeo oko 4 kn …. (pisalo je kupovna cca.692) u jednom smj.
…… imao sam još naloga na po 5 kn manje , ali oni nisu prošli , iako se na otvaranju
moglo jeftinije …. , ali lako je sada ….
-Kasnije znate i sami …. , mislio sam na 50+ , ali "zakašljao" BDI , pa i CROBEX …. , i
to sve nekako prema dole …. , a onda sam prodao ….,da i nisam nije neka frka… ,malo je !
-Evo ….. to je moja trgovina (možda i sva za ovu godinu) , nisam se baš proslavio , ali
bilo je i gorih i to puno gorih.. [smiley]
-Jutros je izgleda bilo slabo ….. , išao sam na Dolac , pa ništa … , sutra sam kod stare
na ručku jer se gđica Srijeda drži rezrvirano ….
…. , a tko za je li purica sa mlincima košer …. [smiley] , iako ona baš ne drži puno ….
.Dr M Wagner
P.S.
-Ako se ne čujemo ….. , SVIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE !!!!!
a dobro je doktore, za platit internet dovoljno, i previše… bit će citiusaltiusfortius za koji dan.
sve najbolje!
ja [tongue]
Febo je pitao "tko normalan" [tongue]