Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
pa evo da se i ja pohvalim u sklopu akcije kupujmo hrvatsko ili kakvo već.
danas bio u šopingu pred praznike. i evo sljedeća dva tjedna ću jesti samo kineske ručkove i večere. naravno made in china.
a ja mogu pojesti…
sutra pogrickam još i ATPL koliko mogu pa da vidimo BDI sljedeći tjedan [proud]
…..večer
-Ja prodao …..
-Papak ….. , opet sam nahranio brokera …..
….u Petak me nije poklopilo na 740 , jučer nije na 725 …. , a danas sam kapitulirao
na 701 …
-A sada ono smješno ….. u Petak sam kupio po 688 ….. [smiley]
Dr M Wagner
…..večer
-Ja prodao …..
….u Petak me nije poklopilo na 740 , jučer nije na 725 …. , a danas sam kapitulirao
na 701 …
Dr M Wagner
Doturu pa na tisuću dionica ste mogli dignuti 13000 kuna. Nije to mala svota. [shocked]
DryShips Inc, 52wk Range: 3.04 – 116.43 Last Trade: 9.60
DIANA SHIPPING INC 52wk Range: 6.85 – 41.10 Last Trade: 12.20
Eagle Bulk Shipping 52wk Range: 2.55 – 36.24 Last Trade: 6.59
Euroseas Ltd 52wk Range: 2.88 – 17.49 Last Trade: 3.82
GENCO SHIPPING 52wk Range: 6.43 – 84.51 Last Trade: 13.00
ATPL-R-A (Atlantska plovidba d.d.) Zadnja: 679,00-2,30%
52tj najviša 3.530,00
52tj najniža 475,00
ZSE 24. i 31. prosinca trgovanje putem trgovinskog sustava odvijat će se do 13 sati.
Sutra poslije 13 sati dignimo čaše i poželimo jedni drugima puno sreče u budučem trgovanju i naročito puno zdravlja.
P.S. Nije sve u novcu, ima nešto i u dionicama.
…..večer
-Ja prodao …..
na 701 …
Dr M Wagner
Zanimljiv slučaj… tu kad odbiješ proviziju neke zarade praktički nema, osim ako se radi o podosta dionica… mene zanima kada te već nije poklopilo ni na 740 ni na 725… zašto si uopće prodao za 701?
2 dana nakon što si ju kupio za 688? Koju si to značajnu vijest čuo u međuvremenu da si naglo promijenio mišljenje / očekivanje ove dionice?? [huh]
…..večer
-Ja prodao …..
na 701 …
Dr M Wagner
Doturu pa na tisuću dionica ste mogli dignuti 13000 kuna. Nije to mala svota. [shocked]
[/quote]
Mislim da onom koji ima za igrat se s tisuću dionica 2 dana – jest mala svota [wink]
[/quote]
Mislim da onom koji ima za igrat se s tisuću dionica 2 dana – jest mala svota [wink]
[/quote]
potpis [thumbsup]
…..večer
-Ja prodao …..
na 701 …
Dr M Wagner
doc, u čemu je problem? nisi valjda prodao 2 od dvije dionice pa te pregazila provizija?
čisto solidna zarada na velikoj količini. oprosti, ako nisam neugodan, zamolio bih odgovor: o kojoj količini se radi?
pozdrav
[/quote]
[/quote]
Pitaj nekom tajkunu 13000 kuna pa ćeš dobit [angry].
[/quote]
[/quote]
aj gledaj realno: 1000 dionica je cca 100000 eur. u 2 dana je zaradio 2%. brokera je platio 0,5 tamoamo i to je 1% (ne vjerujem da plaća zabin ušur od 2% tamoamo)
ostane mu… ma neka 1%. po danu 0,5%.
na 100k eur… da utjeruješ lovu, navučeš murju na vrat i sl. ne bi toliko zaradio/dan.
15% mjesečno.
ok, kad se čovjek igra sa statistikom, ispadne mljacovito…
zezam se.
ja sam mislio oročiti paru na mjesec dana umjesto držati na investoru i dobiti promilnu kamatu, no i u ovom kaosu može se štogod nategnuti. slučajno ubo dlkv i ht.
bitno je znati stati.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=avcTZKlpHRqw&refer=home
Frozen Ports in Long Beach, Singapore Mean Bleak 2010 (Update1)
By Michael Janofsky and Mark Drajem
Dec. 23 (Bloomberg) — Chris Lytle, chief operating officer of the port of Long Beach, California, took in a panorama of the slumping world economy from his rooftop observation deck one day this month.
Shipping cranes stood still, truck traffic trickled and a cargo vessel sat idle, moored to a pier. ….
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=avcTZKlpHRqw&refer=home
Frozen Ports in Long Beach, Singapore Mean Bleak 2010 (Update1)
CRNJAK