ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 12:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje upišite svoj komentar…

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Sutra je Badnjak, bakalar, Plavac mali, i nešto zelenog, ne bi bilo loše za napaćene dugoročne investitore.

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

Dragi prijatelji, Atlanska plovidba je vrhunska firma, davala je Božićnice i sve ostalo kao da krize nema. dobit ove godine je nevjerojatna i vjerojatno u slijedećem desetljeću neponovljiva.
Sve o budućnosti je rekao Jerković.
Sada je veliki rizik ulagati u dionice općenito, po meni veliki broj dioničara u ATPL joj daje volatilnost i likivdnost. Međutim ciklička kretanja u brodarstvu su neizbježna.
Rijetki su iskusni i sa stažom u dionicama od 20-30 goidna pa slobodno mogu reći da smo svi mi na ovom forumu neiskusni ali generalno gledajući teška vremena tek dolaze.
Mišljenja sam da US market ima još jako puno prostora za pad jednostavno zato što vrlo loše reagira na negativne vijesti. Tek kada budu izlazila loša izvješća na Us marketu, kad budu izlazile loše vijesti a tržište ne bude reagrialo onda je pravi trenutak za kupovniu,
Na Hrvatskoj burzi ima par firmi koje mogu biti mete pruzimanja i jedino u tom slučaju se isplati dugoročno biti i čekati taj trenutak. Sve ostalo je veliki rizik.

a ti si prespavao protekle tjedne kad je u USA izaslo milion losih izvjesca a trziste nije reagiralo, stovise raslo je…?

Selim u ameriku...

ATPL-neprocijenjivo
za sve ostalo tu je Mastercard [proud]
P.S.
nemam ATPL ali dosadno mi je pa drukam

Ma možeš ti i bolje od ovoga, ajde barem radi mene?

Ja danas opet počeo ulazit, zasad 60 komada. Stari, a zamisli da im napišemo ono što mi znamo, ha?

Evo vidiš, ovako se to radi.
P.S. I meni je dosadno! [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Djepeto
Crobex ce rasti gore i samo gore, upamtite!

sasvim logično, rasti prema dole neće sigurno!!!

Stari, a zamisli da im napišemo ono što mi znamo, ha?

[lol] [lol] [lol]
genijalno!

može li još netko stavit stanje BDI-a ? ja ga ne vidim nigdje [lol]

kupili bi a nikako ne ide ispod 700 (ne znam zašto), pa se boje da još i ne ode gore jer kod nas se nikada ne zna 🙂 a čeka se na oko 600.

[/quote]
stotka, za prijatelja sa liste.. [thumbsup]

"Oprosti tvojim neprijateljima, ali ne zaboravi nikada njihova imena" John F. Kennedy

ATPL-neprocijenjivo
P.S.

Ja danas opet počeo ulazit, zasad 60 komada. Stari, a zamisli da im napišemo ono što mi znamo, ha?

[/quote]

ja danas isto iz dosade kupio ATPL…… [sad]

ATPL-neprocijenjivo
P.S.

[/quote]

ne još Miško… čekaj da krene rasti, onda ide vijest [thumbsup]

I'LL BE BACK

Dragi prijatelji, Atlanska plovidba je vrhunska firma, davala je Božićnice i sve ostalo kao da krize nema. dobit ove godine je nevjerojatna i vjerojatno u slijedećem desetljeću neponovljiva.
Sve o budućnosti je rekao Jerković.
Sada je veliki rizik ulagati u dionice općenito, po meni veliki broj dioničara u ATPL joj daje volatilnost i likivdnost. Međutim ciklička kretanja u brodarstvu su neizbježna.
Rijetki su iskusni i sa stažom u dionicama od 20-30 goidna pa slobodno mogu reći da smo svi mi na ovom forumu neiskusni ali generalno gledajući teška vremena tek dolaze.
Mišljenja sam da US market ima još jako puno prostora za pad jednostavno zato što vrlo loše reagira na negativne vijesti. Tek kada budu izlazila loša izvješća na Us marketu, kad budu izlazile loše vijesti a tržište ne bude reagrialo onda je pravi trenutak za kupovniu,
Na Hrvatskoj burzi ima par firmi koje mogu biti mete pruzimanja i jedino u tom slučaju se isplati dugoročno biti i čekati taj trenutak. Sve ostalo je veliki rizik.

O čemu ti pričaš, kakvo loše reagiranje n loše vijesti, trenutno uopće ne reagiraju.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

radi skraćeno do 13.00 sati

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

@goran

Ja Gorane mislio da san najzeleniji od svih zelembaća,ali brale,ti mi sj…koncept.

100% za slikicu…. [thumbsup]

I will ask you one question "Do you feel lucky?"

New Report

Close