Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Vani gotovo svi brodari u lijepom plusu
Do kraja sljedećeg mjeseca bi mnogi brodari mogli biti u teškoj banani. BDI nažalost neće ići gore, stanje je gore iz dana u dan. Proizvodnje je sve manje i manje. Upišite u google bankruptcy, production stopped i sl. i vidjeti ćete iz dana u dan kako broj raste
pa to je i bilo za očekivati. pa ovo što su padali zadnjih par dana je samo blaga korekcija prethodnog brutalnog rasta. Pa niste valjda očekivali da će past nazad na dno? DSX je na cca 30% ath. Na koliko je ATPL?
Do kraja sljedećeg mjeseca bi mnogi brodari mogli biti u teškoj banani. BDI nažalost neće ići gore, stanje je gore iz dana u dan. Proizvodnje je sve manje i manje. Upišite u google bankruptcy, production stopped i sl. i vidjeti ćete iz dana u dan kako broj raste
Ha Ha Ha Budde, naravno da će mnogi biti u teškoj banani, pa zato će ATPL i rasti. Ti isto baš ne kužiš il se praviš blesav?
Ha Ha Ha Budde, naravno da će mnogi biti u teškoj banani, pa zato će ATPL i rasti. Ti isto baš ne kužiš il se praviš blesav?
pravi se blesav…znamo svi kako cash počinje svrbit kada duže stoji u rukama [kiss]
pravi se blesav…znamo svi kako cash počinje svrbit kada duže stoji u rukama [kiss]
[/quote]
Ja sam zaboravio na taj osjećaj…..šmrc…..ali umrijet će onaj slikar,pa ću ja bit pun ko brod,pa me dabogda svrbilo vas dan i noć,he.he.he
prerano prodao? ni prvi ni zadnji…
Dragi prijatelji, Atlanska plovidba je vrhunska firma, davala je Božićnice i sve ostalo kao da krize nema. dobit ove godine je nevjerojatna i vjerojatno u slijedećem desetljeću neponovljiva.
Sve o budućnosti je rekao Jerković.
Sada je veliki rizik ulagati u dionice općenito, po meni veliki broj dioničara u ATPL joj daje volatilnost i likivdnost. Međutim ciklička kretanja u brodarstvu su neizbježna.
Rijetki su iskusni i sa stažom u dionicama od 20-30 goidna pa slobodno mogu reći da smo svi mi na ovom forumu neiskusni ali generalno gledajući teška vremena tek dolaze.
Mišljenja sam da US market ima još jako puno prostora za pad jednostavno zato što vrlo loše reagira na negativne vijesti. Tek kada budu izlazila loša izvješća na Us marketu, kad budu izlazile loše vijesti a tržište ne bude reagrialo onda je pravi trenutak za kupovniu,
Na Hrvatskoj burzi ima par firmi koje mogu biti mete pruzimanja i jedino u tom slučaju se isplati dugoročno biti i čekati taj trenutak. Sve ostalo je veliki rizik.
Sve ostalo je veliki rizik.
ATPL-neprocijenjivo
za sve ostalo tu je Mastercard [proud]
P.S.
nemam ATPL ali dosadno mi je pa drukam
Kolega,u zadnjih par tjedana ste počeli neukusno drukati prema dolje!
Niste valjda prodali na dnu?
Crobex ce rasti gore i samo gore, upamtite!
@goran
Ja Gorane mislio da san najzeleniji od svih zelembaća,ali brale,ti mi sj…koncept.