Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,49 | 6.288 | 148 | 42,40 | 43,00 | 0,00% |
evo svima po 100-ka a navlakačićima po jedan za vuho [thumbsup] [angry]
Evo jedan zanimljiv članak za one koji ne znaju što bi sa gotovinom
http://online.barrons.com/article/SB122973290025323025.html?mod=yahoobarrons&ru=yahoo
a evo i link za one koji ne znaju što bi sa engleskim http://translate.google.com/translate_t?hl=hr#
Ukratko: "Bernanke is trying to break the bubble in cash," says Steve Sosnick, risk-manager for Interactive Brokers’ Timber Hill market-making unit.
Sada prvi put čujem za balon gotovine i razmišljam, eh da mi jedan takav pukne u dvorištu.
IMHO, ATPL će se poduplat u sljedećih 3 do 6 mjeseci i to naglo. Imati na oku one preko bare… FFA za 1Q pričaju 1300… što je duža odgoda rasta BDI, to će on biti snažniji kad se zaista počne događati. Ako se ne dogodi u 1Q bit će jači u 2Q. Ako se ne dogodi u 2 Q bit će još jaći u 2H. Ozbiljno razmišljam o ALL IN varijanti, ali kad osjetim da za to dođe vrijeme. Prije svega trebaju jače potegnuti robe. Moglo se lijepo zaraditi unazad tjedan dva, al to je qurchina naspram onoga što se zaista vrlo lako može dogoditi. U međuvremenu, u neke histerične padove ne vjerujem iako može doći do blagog ispuhivanja.
Evo ti FFA od 14.08.2008. za 4Q 2008, za capesize i panamaxe te ti isti FFA danas, tek toliko o FFA, a sa ovim ALL IN pokazuješ koliko si svladao risk management, ALL IN u jedan ovakav sektor…
Ako se želiš igrati ALL IN rađe se prihvati Texas hold’em-a, adrenalin veći manje izgubljene love.
FFA za 14.08.2008.
CAPE
4TC_C+1Q Q4 (08) $/day 166.188
PANAMAX
4TC_P+1Q Q4 (08) $/day 70.938
Evo gdje su danas ti FFA ugovori
FFA 19.12.2008.
CAPE
4TC_CCURQ Dec (08) $/day 6.283
PANAMAX
4TC_PCURQ Dec (08) $/day 4.275
[/quote]
Da, i? he he he, ja sam isprva mislio da si zloćest, ali ti stvarno nemaš pojma, … stari ja ti nisam kriv što si propustio uzet 30% u tjedan dana. Al bit će novih prilika, ne brini… javit ću ti kad da uđeš, za izlazak se pobrini sam… vidim da se ne snalaziš najbolje [bye]
p.s ne brini ti za mene, jednom tjedno sam na hold’em-u [kiss]
daklem sada imamo prošlost, sadašnjost i prognoze za budučnost…
[proud]
Koje su prognoze za budućnost?
IMHO, ATPL će se poduplat u sljedećih 3 do 6 mjeseci i to naglo. Imati na oku one preko bare… FFA za 1Q pričaju 1300… što je duža odgoda rasta BDI, to će on biti snažniji kad se zaista počne događati. Ako se ne dogodi u 1Q bit će jači u 2Q. Ako se ne dogodi u 2 Q bit će još jaći u 2H. Ozbiljno razmišljam o ALL IN varijanti, ali kad osjetim da za to dođe vrijeme. Prije svega trebaju jače potegnuti robe. Moglo se lijepo zaraditi unazad tjedan dva, al to je qurchina naspram onoga što se zaista vrlo lako može dogoditi. U međuvremenu, u neke histerične padove ne vjerujem iako može doći do blagog ispuhivanja.
to cijenim……istog sam mišljenja
piše na stranici 2249
2009. godine?
Vale, pero puedes decirme que va a pasar con DRYS, si sabes normalmente?
Lo sentimos, no hay nada que usted no entiende [undecid] [bye]