Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
bez obzira na ovaj mali rikverc BDI-a kupnja na 74x,xx je zaista impresivna cijeli dan.
Samo da tako ostane.., dosta mi je tobogana.
Ko zna što će bit sutra, a i koga briga. Ja sam za ovu godinu trgovanje završio, i nastavljam kad pređemo 800, a sutra bi moga malo do Torcide, kad je tako popularna, a ne znam, možda je bolje dole na Brodarici malo puknit bakalara na 30 načina, švedski stol, i to je dobra kupnja, ove dane . . . 🙂
[/quote]
Svejedno bi Matiji plati janjetinu jer je odma prista na deal. I u Vrpolju, restaurant Torcida je najbolja. Parking uvik pun. A što se tiče lipa na šah. ploči , imala bi Atlanska posla za to prinit.
[thumbsup]
[/quote]
Sječam se te fore iz one čini mi se žute knjižice sa zadacima iz matematike…to su današnja djeca zaboravila nažalost…
Paničari i trejderi u zaletu…
sa više od 800 komada uspjeli su spustiti cijenu za 15 kn!
Paničari i trejderi u zaletu…
Dasam se bogdo ovako ponaso od pocetka godine,———kupi———prodaj, u par dana, bijo bi u +,a ne sad u -,tako da ta tvoja izreka PANIČARI,nema nikakvog smisla,tek kad se stabilizira TK,e onda mozemo pricat kupi i ostavi,mada ce i tada biti trejdanja.
DryShips Inc.
(NasdaqGS: DRYS)
NEW Pre-market Real-time: 13.38 Up 0.95 (7.64%) 9:34AM E
Na našem brodu napeto ovi napadaju imperija uzvraća udarac, a drys za sada ne dira BDI.