ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 05:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kako market makeri donose odluke:

Ako drsy raste rast ce i atpl
Ako pada padat će

Sada raste….a mogao bi pasti….sad su u nedoumici pa je zastoj [lol]

13.35 – 12.43 = 2.22 ???????????

Može, ti meni ništ ne trebaš u tom slučaju dati, samo ne daj da padne ispod 500 [lol]
[/quote]
OKE daj adresu ja dolazim šleperima po lovu. [lol] [lol] [lol]

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

[

Odbili smo se od gornjeg bolingera. Sada će malo tavorenje u mjestu, čekanje BDI-a.

Oće li opet Atlantska na 500 pa da se nakupujemo do jaja?!
[/quote]

Interesantno da čim se dionica počme oporavljati neki priželjkuju pad..mogao si se dobrano nakrcati"do jaja" prije samo koji dan,ali tada nisi imao muda… [angry]
[/quote]

Evo da malo začinimo "debatu",
– ako padne ispod 500 ja svakom ko veli to sad uplatim simboličnih 100 kuna za pivu i čevose, u tom slučaju sretni ja i oni koji navijaju da padne, ostali se budi bar malo najeli i napili
– ako ne bude pada, nikom ništa, ja sretan jer zarađujem kaj dionica raste sa svim ostalim imateljima, a ostali…
Vidite u svakom slučaju dobivate
Može li bolje…;-))
[/quote]
Evo ti humanije ponude, ja ti neću sto kuna i čevose, nego ovak, imaš šahovsku tablu sa 64 polja i meni plati tako da na prvo polje staviš samo jednu lipu, na drugo dvije, dakle na svako iduće duplo više lipa nego što ima na prethodnom, i tako do 64 polja. Eto što ti je skromnost i ja tebi zauzvrat dajem 150 kuna plus janjetine 2 kg u Torcide Vrpolje. More li? [pray][cool]

A jesi matematičar, u tom slučaju bafet i gejts za te bi bili sirotinja

[/quote]

Zar nam nije svima isti cilj a to je da se ova burza konaćno počme oporavljati,ili su samo pojedinačni interesi u pitanju?
[/quote]

Iako je pitanje retoričko,točan odgovor je pod 2.

@MatijaLalic

@Plavac

Ne bih se na vašem mjestu sprdao s ovim procjenama.
Burza je potonula ko kamen u roku par mjeseci.
Ovaj "oporavak" je zgodan, ali daleko od toga da nagovještava opći trend. Pa pogledajte samo prognoze za 2009.
Ne bih želio da opet zaronimo na Crobex 1500, ali bogme ne bi me puno ni iznennadilo…

Nije u pitanju sprdnja o procijeni,jer to nije bila procijena več najobićnije drukanje …i ja imam ATPL a i keša,i ne bih voljela da opet padne na 500 pa da dokupim,več da se polagano uzdiže ka 1000,jer ako i sada na ovim razinam dokupim imam cca 35% zarade..ćemu onda drukati ka dolje?
Zar nam nije svima isti cilj a to je da se ova burza konaćno počme oporavljati,ili su samo pojedinačni interesi u pitanju?
[/quote]
Ali zar nije drukanje i ovo prema gore…?
Kažem, osobno bih volio da se krećemo naprijed u oporavak i zbog ATPL koju imam, kao i zbog ostalih dionica koje imam (a s kojima sam u debelom minusu…)
Jedino izražavam svoju bojazan da zbog najavljene recesije i stvari koje sve to prate (ljudi na žalost i u HR svakodnevno ostaju bez posla) ne vidim još uvijek svjetlo na kraju tunela i ne bih se iznenadio da se opet strmoglavimo…

Ali zar nije drukanje i ovo prema gore…?
Kažem, osobno bih volio da se krećemo naprijed u oporavak i zbog ATPL koju imam, kao i zbog ostalih dionica koje imam (a s kojima sam u debelom minusu…)
Jedino izražavam svoju bojazan da zbog najavljene recesije i stvari koje sve to prate (ljudi na žalost i u HR svakodnevno ostaju bez posla) ne vidim još uvijek svjetlo na kraju tunela i ne bih se iznenadio da se opet strmoglavimo…
[/quote]

Ne ,to nije drukanje ..mislim da je logićnije da idemo gore s obzirom na onakav pad kojeg smo imali. Ne kažem da ćemo se vratiti tako brzo,ili uopće, na preko 3000 ,ali normalno bi bilo da dotaknemo tih 1000..
i moj komentar se odnosio na kolegu ides koji je drukao na 500 da se "napuni do jaja"
razlika je ako netko iznosi bojazan da nam slijedi pad,ili ako netko iz svojih interesa druka ..ali takvi smo mi Rvati narod…žalosno.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Netko se hitno riješio atpl… i spustio cijenu ispod 740…

Može, ti meni ništ ne trebaš u tom slučaju dati, samo ne daj da padne ispod 500 [lol]
[/quote]
OKE daj adresu ja dolazim šleperima po lovu. [lol] [lol] [lol]
[/quote]

Može imam vreća i vreća, miljardi dinara iz onih vremena, brijem da bi to pokrilo naš dogovor [cool]

Kamo sad?

Gore je strašilo, BDI će oko nule ili malo past, Ameri pak u plus, DRYS opet +5%.

Mislim da svi misle na vlastitu zaradu a razlika je samo kojim putem se svatko odlučio doći do nje. Poštujem svačiji put, jer ga je svatko izabrao prema vlastitom instiktu, znanju, potrebama, izvoru keša i slično. Kako se u toku ulaganja mijenjaju emocije i očekivanja, tako se isto mijenja i ponašanje ulagača, prema tome nek svak misli svojom glavom, jer ipak daje svoju lovu, i nek te ne čude reakcije forumaša jer euforija i depresija se teško mogu kontrolirati. Ovdje je sve samo ne dosadno, eto stalno neke promjene, a ljudima je u prirodi da vole promjene. [huh] [cool]

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

ni sami ne znaju

DryShips Inc.
(NasdaqGS: DRYS)

NEW Pre-market Real-time: 13.46 Up 1.03 (8.29%) 8:14am ET

New Report

Close