Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
E sad pare potroši na neka realna dobra, otiđi na skijanje ako dotekne ili kupi maslinova ulja i kakva dobra vina a ne ko ja kapitaliziram pa padne pa kupim malo više pa ode sve u pm još gore…
Više ni ne znam šta su pare, samo brojim dionice, di sam zaradio koliko popušio sam Bog zna, nažalost ova potonja stavka još uvijek prevladava…
[cry]
[/quote]
Maslinovo ulje i sam proizvodim a na skijanje više ne idem….Ne znam koliko je tebe koštala ova recesija ali znam da je mene jako jako puno…Sad sam malo oprezniji i to je to. Možda sutra opet uđem na 750kn ili na 700kn…Ko če ga znat…
[/quote]
Yahoo forum…..
p.s. usput da prijavim da sam danas kapitalizirao dobit…
[/quote]
Može link molim te?
Lijepi pozdrav svima!
Nova sam u ovome pa bi trebala malu pomoć. Upravo gledam podatke sa IC Daily Equity esspreso pa me zanima kako se racunaju ovi dobiveni brojevi…konkretno na primjeru ATPL-R-A
ako je Crobex 6,71%
Share M Cap(hrk) 875.534.842,40
Last price 675.32 kn
Day 9,28 %
Week 16,80%
Month -14,07%
YTD -80,85%
Index M Cap(HRK) 801.059.181,44
P/E 1,08
P/B 0,57
P/S 0,58
P/EBITDA 1,31
P/EBIT 0,99
EV/S 1,16
EV/EBITDA 2,64
EV/EBIT 2,00
ROA% 25.90%
ROE% 52,50%
bilo bi super kad bi me usmjerili pokusala sam kroz forum i ove fundamentalne analize ali mi ne ide…
TNX
Kakav ste debakl doživljeli kolega, jel mogu ja kako pomoći.
Kakav ste debakl doživljeli kolega, jel mogu ja kako pomoći.
Pa jedna psiho terapija bi dobro došla.
Već sam napisao. Htio uči i neide i onda dizao cijenu da uđem, i ušao. Onda počelo naglo padati pa sam panično rasprodavao ali nije išlo. Spuštao sam cijenu u par navrata i prodao na 700. Onda je opet počelo rasti [angry] Tutlek.
Nešto kao u onoj epizodi sa spužva Bobom kad čeka bus i želi kupiti lizalicu, kako dođe na automat tako mu zbriše bus. Dok ga čeka nikako da dođe i tako jedno 20-ak puta.
Uglavnom, 2. put da sam se opekao na ATLP-u. Ništa, ostaje mi 3. sreća [embarass]