Hoće li danas DRY postati dionica ispod dolara…
Neće, nego dionica opet preko 10 dolara i brže nego što misliš!
A osim toga, nemojte plakati jer ste prodali a BDI vas razvali nakon toga svojim zelenilom.
Prethodnih dana je bio pokolj na skidanju s aska, ne znam zašto bi ova američka dramaturgija išta promijenila, osim što je donijela mogućnost jeftinijeg dokupa, pa barem imamo iskustva s njihovim bailoutima i kako to završi!
Vidim da mnogi ovdje iznose planove za danas pa ću i ja, mislio sam danas na otvaranju shortati ali dobro da nisam jer vidim da su to drugi napravili za mene i očistili put do kupovnih naloga.
Hvala i pozdrav!
zaboli me i za amere i njihove aute…….ovo su totalne gluposti da mi padamo na ovakve vijesti
pa kakve veze brodari imaju sa njima…..
al vidi se da kupnje ima…..mislim da danas necemo u veliki minus
Momci bio gubitak 3 ili 30 milja nije isto ali s obzirom na cash poziciju nek je stave u banku i kamata bi trebala ponistiti tih 30tak milja gubitka. Ipak, ako gubitka bude cijena dionica ce reagirati jer neke multiple ce biti u debeloj banani pod uvjetom da se BDi zadrzi ispod granice isplativosti ili ako ne uspiju dogovoriti bolje ugovore. Ja bih vise volio da objave po koliko koji brod trenutno vozi i vremenski period te da javno objavljuju svaku promjenu a ne ovako da proizvoljno manipuliraju.
Ako netko zna gdje se moze vidjeti po koliko brodovi voze i na koji period bio bih zahvalan za link.
IMaš pravo, bilo bi glupo da ATPL pada zbog propasti američke autoindustrije ,ali mislim da ATPL pada zbog potopa brodara jučer vanka oko -15%
IMaš pravo, bilo bi glupo da ATPL pada zbog propasti američke autoindustrije ,ali mislim da ATPL pada zbog potopa brodara jučer vanka oko -15%
iako su u prethodna tri dana rasli 100%
Bok dečki.
Samo da pozdravim Governora, Febo-a, Bugsa, Ivedome-a, dakklada, maximini-a, plavca, bakara, invertera i miska. I da sve zainteresirane naputim na 2187. stranicu foruma i dalje, da bi naučili osnove ulagačke euforije, ljudske pristojnosti i poštovanja prema struci.
Srdačan pozdrav
zaboli me i za amere i njihove aute…….ovo su totalne gluposti da mi padamo na ovakve vijesti
pa kakve veze brodari imaju sa njima…..
al vidi se da kupnje ima…..mislim da danas necemo u veliki minus
nemogu vjerovat kakve gluposti pričate…
kako auto industrija nema veze s brodarima?!?
ako propadnu proizvođači automobila, nema potražnje za sirovinom, nema prijevoza gotovih proizvoda, puno ljudi bez posla->manja potrošnja, pad proizvodnje u drugim granama…
mislim imam i ja atpl ali izjava da auto industrija ne utječe na brodare je čista besmislica
Bok dečko
Kaj sad da ti spomenik dignemo?
Pa ko god išta kupuje u ovim turbulentnim vremenima taj špekulira sa
mogućim padom cijene (ako ima imalo soli u glavi).
Ne treba biti specijalac da nam to obznaniš.
Srdačan pozdrav i tebi, mirno more i sretnu plovidbu [bye]
Bok dečki.
Samo da pozdravim Governora, Febo-a, Bugsa, Ivedome-a, dakklada, maximini-a, plavca, bakara, invertera i miska. I da sve zainteresirane naputim na 2187. stranicu foruma i dalje, da bi naučili osnove ulagačke euforije, ljudske pristojnosti i poštovanja prema struci.
Srdačan pozdrav
Malo su drukali, a sad kad su se iskcrali čekaju za daljnji druk prema dolje (javit će se oni u ponedjeljak ili utorak sa drukom prema dolje…)… kad padne na 450 će kupiti i opet drukati gore…sve se ponavlja…