Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 20.188 | 412 | 47,60 | 49,00 | 0,00% |
BDI up 2,9% (711)
[thumbsup]
@sailor….
tvoj tekst mi se čini pomalo kontradiktoran, spomenuo si Rio Tinto, a nakon tri reda pišeš o "zahuktavanju" kine? Rio Tinto otpušta 14000 radnika do kraja ožujka 2009g., a iz kojih razloga? možda radi usporavanja kineske potražnje za robama te kineskim i svjetskim gospodarskim usporavanjem, ali nema brige informirao si nas o Indiji koja ne spava, pa je sada svima zasigurno lakše, kad obaviš inventuru po svjetskim rezalištima brodova, budi frend pa javi šta ima novo na Tiananmen square-u….
btw no hard feelings
Evo ja sam danas kupila 90 komada po preporuci PBZ brokera oni kažu da je trenutno najsigurnije ovdje uložiti i da je krenuo oporavak brodarskog sektora što se može vidjeti vanka jer su gotovo svi brodari u pet dana odradili i do 100% a neki čak i više.
Oni kažu da mi uvjek kasnije odreagiramo i po njima smo do nove godine [/b][/b]preko 1000 kuna.
[/quote]
molio bi dragu kolegicu,da nam objasni do koje nove godine je doticni broker mislio?ili ste mozda protumacili njegove rjeci onako kako vam je najvise odgovaralo?
p.s.meni su isto savjetovali,ali nisu precizirali o kojoj novoj godini se radi
Baltic Exchange Dry Index 711 UP 20
BCI Baltic Exchange Capesize Index 1142 UP 84
BPI Baltic Exchange Panamax Index 442 DOWN 8
BSI Baltic Exchange Supramax Index 498 DOWN 13
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 302 UP 2
Ovakvim tempom sutra će i panamax u plus
Malibu
Kaj nije – 5.14%
neznam samo pitam.
Ja vidim minus.
Kaj si maknuo taj +?
Ovdje upišite svoj komentar…
pojavila se mala rupica na brodu,i sad pušta vodu,koje…………………………………………….
Danas je BDI bobro potegnuo.
Mnogi pomorci još uvijek percipiraju Atlantsku kao malog marginalnog brodara sa flotom za teške terete. To se odavno promijenilo, iako je u svjetskim razmjerima još uvijek mali brodar.
Ma i ovi Grci izlistani na NYSE, a na koje se ovdje vole ljudi pozivati su u percepciji pomoraca marginalni brodari.
http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS
El gledam krivo?
Imam novi comp i nemam više niti jedan favorites pa sada zujim i sve ponovo tražim.
LOL