Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Danas sam od ATPL primila čestitku i kalendar za 2009.g.Svaka čast upravi.Nije ne znam što ali lijepa gesta.
A kome šalju poklončiće. Svim dioničarima ili? Jel postoji neki limit na broj dionica, ili….?
[/quote]
Baš sam se napalio na kolendar ,a ono ja još ništa…Željno ga očekujem svaki dan…Imam samo 10 dionica, imam li i ja "pravo" na jedan? [huh]
DRYS preko 10 baksa sa svim svojim dugovima i sranjima nalaže ATPL 700 kuna i to u najcrnjoj varijanti. Volumen 42 milje za sad. Najveći ikad do sad. 50% veći nego jučer. A jučer je bio 4 X veći od prosječnog u zadnja 3 mjeseca a 7 X veći od prosječnog u zadnjih godinu dana. Izviruje maca, da jebe rak raka [cool]
svaka čast svima,al ima neki BOSANČEROS,napisao post,stranu,dve prije!!!!!1SVAKA MU ĆAST,ČOVJEK JE SVE NAPISAO KAKO STVARI STOJE!!!!!pročitajte i sve će vam bit lakše!!!!!BOSANČEROS MENE SI KUPIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DryShips Inc.
(NasdaqGS: DRYS)
NEW Real-time: 9.92 Up 2.75 (38.35%)
daj Arnolde objasni nam šta se to dešava ???
Tko god prodaje na ovoj razini po ovim cijenama, taj je namagarčen do besvijesti. Prije samo nekoliko mjeseci živjeli smo na planeti zemlji, netko bolje, netko lošije, crobex je bio na 5000 bodova. Danas isto tako još uvijek živimo na planeti zemlji, sunce i dalje izlazi i zalazi, kiša pada, trava raste, a crobex je na 1500. Što se toliko veliko promijenilo, da li i dalje imate 2 obroka na dan, kolika je cijena barela nafte.
Poplašila Vas "banda lopovska", želi po drugi puta da Vas opljačka, i za sada im to uspijeva. Nosite novac u banke uz kamatu od 6%, a onda oni za taj novac kupuju obezvrijeđene dionice koje ste vi nekada skupo platili, a sada ste jeftino prodali a iste te banke vašim novcem kupuju Vaše dionice. Mediji Vam serviraju "apokalipsu", a Vi "pušite" i prodajete. Držte to što imate i čuvajte po cijenu života, nedajte da se netko jeftino dočepa onoga što ste "krvavo stekli". Nedajte dionice "dušmanima bankarskim" koji glume da nemaju keša.
Nemaju "keša" za kredite građanima ali za kupovinu njihovih dionica imaju. Sve je to "banda lopovska i prevarantska" koja želi što jeftinije da se domogne naših firmi koje i dalje posluju i ostvaruju profit. Tko proda taj je prvo izdao "sebe", a onda cijelu Hrvatsku.
Neka ovi "paraziti" na ZSE-u vide što je kriza kada nema prometa, a ne da Kardum priča samo o visini ostvarenog promet, a za cijenu "zaboli ga kita".
Kada ostane bez posla, onda će i on početi doprinositi napretku dioničarstva, a ne samo "sisati" profit, na kupi – prodaj, gore – dole.
Živjela "zdrava pamet", dokažimo da nismo više samo "ovce za šišanje", nego da i mi možemo i znamo krojiti svoj, a bogme i tuđu sudbinu. Živjeli neprodavači!
Slažem se kolega, ovo što ti pričaš je ciklus star ko biblija, samo si ga ti malo zabiberio. Sve piše u knjigama. Eto sad se reklamiraju štednje, a kredita nema. hehehe [bye]
DryShips Inc.
(NasdaqGS: DRYS)
NEW Real-time: 9.92 Up 2.75 (38.35%)
daj Arnolde objasni nam šta se to dešava ???
Ne znam prijatelju, ali znam da je na Drysu ovo najveći volumen ikada i da je trenutno 35% u zelenom,a Dow, Nasdaq i SP više od 2% u crvenom. Ovo je strava decoupling. Ne može mi nitko prodati da brodarske njuške preko bare nisu nešto nanjušile u sektoru. A to ćemo saznati tek za koji dan. Kad cijena bude malo drugačija. Sutra će ATPL biti na testu jer će tržište težiti ka korekciji. Ponovit ću, ako Drys bude oko 10 dolara sa svim svojim dugovima i sranjima, ATPL vrijedi minimalno 700. Vrijedi puno više, ali minimalno 700.
Sakai, neš se događa, nije samo "anticipiranje" new dealova.
Cuj, Industrogradnja mijenja naziv u Industrogradnja Group. Drys raste? Zbroji dva i dva. "Najdrazi Vodja" preuzima Drys!
Ma ne znam, FFA su narasli nesto, ali nije to nesto revolucionarno. A znas da ti Ameri skacu na najmanji susanj. Dionice brodara su (kao i trziste) jako volatilne, pa kao sto padaju u preprodanost i potcjenjenost, tako se i brzo dizu. To je onako moje misljenje jer trenutno tapkam u mraku.
Mozda su i nesto nanjusili, ali ja ne mogu prokljuviti sto….