ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dobio sam asa zato što sam postao blokadu ATPL. I to pozitivnu…

C,c,c…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Dobio sam asa zato što sam postao blokadu ATPL. I to pozitivnu…

C,c,c…

izravano sam te ja stotkom na 50% [lol] da kompenziram čudake koji šeću ovom temom kad gore krenemo i dijele vinograde da zaustave naš rast [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

lipo je vidit švore kako pozdravljaju brod…. a one su ih ispratile bog zna koliko, prema tome i ovaj će se pokazat dobrim i plodonosnim….

cini mi se da ce drukeri prema dolje polako pocet smanjivat svoje pisanje…..al kao laik da se ne razmecem,nesto se ipak desava….pozitivno..

dešava se, dešava. Čim su futuresi na 10 minuta pali na -0,15% počeli su udarati po bidu kao da je komandant sava po njemcima [lol] samo dajte, da dođete do mene da uđem još malo [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

za ne vjerovati…

Hell is Empty and all the Devils are Here

ovu dionicu nemam, ali mi nije jasno što ovo rade ljudima i kako ih navlače pa to je za nevjerovat.
NEMOJTE PRODAVATI na ovim cijenama.

dan je pametniji od noći

Imam ATPL, naravno…

Htio sam to danas napisat, da ne nasjedate na kupnju, ali nisam da ne bi ispao zloguki prorok ili druker, al već je preočito nakaženje drage nam atlanske. Pustite DRYS i NYSE, tamo se trguje na temelju fundamenata ili očekivanja, u ovo našem kokošinjcu to nije slučaj…

Tj. ne nasjedajte na kupovinu iako je i 600 kn definitivno super pick biće nje i za manje. Nažalost…

A ko je pametan neka ni ne prodaje, prodavat ćemo je dogodine u ova doba za "malo" više…

Dobijo i ja kalendar, šta jest jest gospari su uistinu gospoda [thumbsup]

Danas sam od ATPL primila čestitku i kalendar za 2009.g.Svaka čast upravi.Nije ne znam što ali lijepa gesta.

A kome šalju poklončiće. Svim dioničarima ili? Jel postoji neki limit na broj dionica, ili….?

Danas sam od ATPL primila čestitku i kalendar za 2009.g.Svaka čast upravi.Nije ne znam što ali lijepa gesta.

A kome šalju poklončiće. Svim dioničarima ili? Jel postoji neki limit na broj dionica, ili….?
[/quote]

Nema limita, samo je bilo dovoljno kupovati ATPL na 3000 kn…,

…dobio sam i ja iako sam prvo kupovao na 2600, pa na 1900, pa na 1400, pa na 870, pa ovo zadnje rasprodao po 615…. [proud]

Koja navlakuša, tipični hrvatski, scenarij. Dubrovačke zidine, dvi časne mašu, u pozadini NAŠ Zagreb plovi, a šjor poštir viče stigo bulletin. Ko se nebi zaleti. Da su barem stavili dimnjačara nego časne sestre. I opet se neko omasti nabrzaka. Treba im ipak skinut kapu jer su organizirani. Ali i pokvareni.
Kako stoji BDI? [huh]

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

Što je ovo ljudi moji, s 550 na 598, pa na 568, pa na 610???????

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close