Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Je li zaplovio Miho Pracat?
Citat AB: "…sve korektivne radnje i završni radovi trebali bi biti okončani do 1.12.2008. Nakon završne opskrbe….brod bi trebao isploviti iz brodogradilišta.Realno je očekivati da će to biti početkom prosinca 2008….."
Primopredaja Držića navodno kraj siječnja 2009.Ostale novogradnje su obzirom na situaciju predaleko za bilo kakvu računicu.
Oznaka Zadnja Promj. Kupnja Prodaja Najviša Najniža Prosječna Količina Promet Br. Trans.
ATPL-R-A 565,00 4,59% 565,01 579,99 580,00 550,00 559,98 2.686 1.504.116,20 111
na Drys-u jučer promet 7X prosjek. Do sad neviđeno. Nije šala, neki se qurac događa.
Ja ušo danas odma nakon otvorenja, pa il pukovnik il bojvnik.
ak treba skakat s broda, plivat znam [lol]
živjeli [smiley]
na Drys-u jučer promet 7X prosjek. Do sad neviđeno. Nije šala, neki se qurac događa.
ak treba skakat s broda, plivat znam [lol
] živjeli [smiley]
nije problem u plivanju prijatelju, već je vrtolg zajeban, povuče te prije nego odmagliš 🙂
ak treba skakat s broda, plivat znam [lol
] živjeli [smiley]
ja isto imam neki osjecaj da ce se nesta desiti….ali pozitivno naravno…….mozda i BDI jos malo naraste [pray]
nije problem u plivanju prijatelju, već je vrtolg zajeban, povuče te prije nego odmagliš 🙂
Marža sigurnosti je poprilična na 550 kuna. Uz sve crne vijesti. Ne bih ulazio da ne mislim tako. Al rizik jest velik. Pogotovo za ovaj sektor. Imam još neke dionice koje me uopće ne brinu. Al zbog ove gadure sam par godina stariji [lol]
Marža sigurnosti je poprilična na 550 kuna. Uz sve crne vijesti. Ne bih ulazio da ne mislim tako. Al rizik jest velik. Pogotovo za ovaj sektor. Imam još neke dionice koje me uopće ne brinu. Al zbog ove gadure sam par godina stariji [lol]
[/quote]
ma zašto terminatore moj, zašto?
Pa kaj misliš da će kinezi i rusi samo tako dopustiti da ih ameri sje.u.
Uhvatilo ih je nespremne i to je to, doći će sve na svoje.
bar se nadam.
ATPL-R-A 550,00 598,60 598,60 10.81 % upTrgovanje dionicom je suspendirano 5.714 3.276.829,47
BDI up 1,2% 679 [smiley]