Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Neću pitat gdje je dno,ali ovo što se sada događa na ZSE je organizirana pljačka,nešto pout druge privatizacije…slijepo sam vjerovao u ovu dionicu i mislio da je nemoguće da nešto što ostvaruje dobit veću od 500kn po dionici(u samo jednoj poslovnoj god) prodaje se za manje od 500 i to cijela mnogogodišnja tradicija,organizacija,iskustvo,a očito je kod nas i to moguće..moje dionice neče dobiti pa makar ne vrijedile ništa..
PS. u minusu sam mnogo,mnogo…
Dakle evo ja cu kao pravnik zakljucit da nema pljacke ako nema prodaje…
Za ReneArtoisa
koje je to "iskustvo" vezano za ATPL – ovo su samo vaše želje ( budući tek namjeravate kupiti dionicu – i normalno drukate da ju što više oborite ) ….nijedan argument nisam pročitao….sada ispada da su "tetkice" koje su se "ukakale" prije 1-2 mjeseca – u stvari ispale "pametne"….imaju nešto keša i u želji da ušićare – bezobrazno drukaju da kupe dionice po mogućnosti badava….
Poštovani kolega,
Molim pročitajte cijeli moj post i vidjet ćete da sam pisao o svim dionicama a tako i o ATPL.
Također pogledajte poslovanje burze od 1996 – 2001 godine i primjetit ćete dosta poveznica tadašnje lokalne krize izazavane Tuđmanovom glupošću sa globalnom krizom današnjice izazvane Bušovom glupošću.
O drukanju.
Drukeri su kolega, oni koji na forumu navode neistinite informacije a ne oni koji iznose svoje mišljenje (bilo ono optimistično ili ne). Forum naime služi upravo za to da se iznosi svoje mišljenje i argumentirane informacije. Hvala svima koji se drže ovog a sve ostale molim da za drukanje ne optužuju sve sa kojima se ne slažu.
07.11.2008. (9.PBZ) je imao 29856 komada.nakon toga sve do 27.11.2008.(misli se na uredovne
dane) je kupovao i sakupio 34398 komada, tj. kupio je 4542 komada po cijenama između
1000 do 700kn.od 28.11.2008 (9.PBZ) počinje sa prodajom kad je cijena pala ispod 700kn.
svaka čast!
mislim da je to PBZ investor
[/quote]
Taj skrbnički račun PBZ-a je u travnju 2007. godine imao oko 50.000 dionica i redovito ih prodaje već godinu i po dana pa je tako došao s 5. na 9. mjesto, a i od njega je trezor ATPL čini mi se u 2 navrata kupovao dionice, tako da mislim da se ipak radi o PBZ investu.
Osim toga, PBZ investor je s radom počeo u 9. mjesecu 2007. godine i nikad nije bio u prvih 10 dioničara.
Ovo sve je pod pretpostavkom da se dionice PBZ investora vode na PBZ skrbničkom računu, kao i dionice PBZ investa, a ne na skrbničkom računu neke druge banke!
[/quote]
Kako bilo da bilo, gubitak na ovaj ili onaj način, ali u svakom slučaju po Vladovoj analizi daleko daleko manji gubitak i kasnije veća mogućnost prinosa.
[/quote]
bilo kako bilo besplani savjet je i najskuplji savjet….
Ovdje upišite svoj komentar…
Baltic dry index promijenio je ime u BALTIC CRY INDEX.
halo? jel bi mi netko htio dati svojih 100 000 kuna (može i eura) pa da lovim dno???? dajte nemoj te se svađat oko gluposti kad i tako sve ide kvragu
halo? jel bi mi netko htio dati svojih 100 000 kuna (može i eura) pa da lovim dno???? dajte nemoj te se svađat oko gluposti kad i tako sve ide kvragu
ako misliš da ide kvragu – KUPUJ !
Kako je već netko napisao prije 5 stranica dno će se desiti kada se razlika kupnje i prodaje razmakne za nekih 20% . Još uvijek se krećemo prema dole a mi mali da ćemo zaustaviti tu lavinu koja je na polovici
planine mislim da nećemo. Ipak, po meni ima nekih dionica koje su dotaknule dno kao npr. Croatia airlans gdje se dole više ne može jer jednostavno nema kupnje….
Gdje će Crobex stati ja neznam ali moj ulaz bi se trebao desiti onda kad budem prvi put čuo na TV,portalima ili bilo gdje drugdje da je imovina OIF počela rasti tj. da su građani opet počeli ulagati u
tržište kapitala. U toj priči možda ću i zakasniti ,kad dionice već budu narasle 10-15 % iznad povjesnog dna ali ipak neću do onda izgubiti dodatnih 10 ,20 ,30, ili više posto…
Dow: -5.1%Nasdaq: -6.2%, Ameri opet u banani. Vratilo se nepovjerenje ulagača, a kad tek sutra mi krenemo. Doći će naši konačno na svoje. Sutra im je sve otvoreno možda dosegnu i -3o%.
….moj ulaz bi se trebao desiti onda kad budem prvi put čuo na TV,portalima ili bilo gdje drugdje da je imovina OIF počela rasti tj. da su građani opet počeli ulagati u
tržište kapitala. U toj priči možda ću i zakasniti ,kad dionice već budu narasle 10-15 % iznad povjesnog dna ali ipak neću do onda izgubiti dodatnih 10 ,20 ,30, ili više posto…
kad budeš na vijestima slušao da raste imovina OIF, crobex će već biti oko 4000, a ne na 1500 kao sada. tada dionice neće narasti samo +15% iznad dna nego preko +100% [wink]