ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.11.2024. u 04:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
48,99
62.710
1,280
47,50
49,20
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

btw, gađanje dna je mission imposible!!! kad bi netko znao gdje je dno bio bi bogat…. logično je da vozarine ne mogu trajno ostati takve. lova koju je amerika dala svojoj ekonomiji prvo će ići u banke i za očuvanje toga da ljudi ostanu u svojim kućama. kad se to dogodi opet će oni početi kupovati, trgovati… a u americi se proizvodi što? auti u Detroitu, s tim da njihov udio pada…. a ostatak dolazi iz vani… brodovima [wink], doduše kontejnerima (JDPL), a da bi stoka koja radi za USA treba sirovine, rasute a tu smo mi ATPL…. dakle…. [cool]

Plavac, nekada je Atlanska koštavala i u Bakar, ali onda joj je zvizda sjala na ciminjeri…eeh davno je to bilo, ali sjećam se da je to tada bio moderan brod…, oću reć čak i u socijalizmu, to je bila svjetska firma..

… i za naše pojmove svjetska dionica. [thumbsup]

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

Šaka jada od prometa i cijene [lol]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

u prvih 5 minuta pedalj do blokade. ok, ne znači (još) ništa, ali tko kupuje???? da mi je znati….

veliki su počeli kupovat pa vi govorite što hočete

u prvih 5 minuta pedalj do blokade. ok, ne znači (još) ništa, ali tko kupuje???? da mi je znati….

to i mene zanima….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vidim da se neki i dalje guraju na kupnji, a zašto pitam vas ja? nema nikakve potrebe stavljati se na kupnju iznad 500 kn, cijela ZSE je u rasulu i tone, a čak i EU pada. na svim likvidnim dionicama uskoro će novi val margin callova, pa razmislite dokle ćemo još potonuti i koliko ćete dodatno izgubiti. sjetite se samo entuzijasta koji su kupovali sad u petak iznad 600 kn [bye]

[@inverter&fonos

Momci evo izvatka iz ovlastenja brokerskih kuca(moze s enaci na njihovim siteovima):
trgovina u spekulacijske svrhe – kupnja i prodaja vrijednosnih papira u svoje ime i za svoj račun
poslovi posebne burzovne trgovine – istovremeno isticanje stalne ponude na kupnju i na prodaju vrijednosnih papira, u svoje ime i za svoj račun, radi održavanja stalne ponude i potražnje za određenim vrijednosnim papirom
Dakle ne mora uopce biti da itko kupuje/prodaje vec s eto oni igraju ne bi li koga povukli.

VIVA LA REVOLUCION !!!

vidim da se neki i dalje guraju na kupnji, a zašto pitam vas ja? nema nikakve potrebe stavljati se na kupnju iznad 500 kn, cijela ZSE je u rasulu i tone, a čak i EU pada. na svim likvidnim dionicama uskoro će novi val margin callova, pa razmislite dokle ćemo još potonuti i koliko ćete dodatno izgubiti. sjetite se samo entuzijasta koji su kupovali sad u petak iznad 600 kn [bye]

Možda. Ali čini mi se da smo na nekim dionicama ipak na samom dnu. Pogledajte PBZ, npr., a ATPL je ionako previše kažnjena zadnjih tjedana i mjeseci… BDI je stao tu gdje je i mislim da ako ovo nije dno, onda 500 jest, kako ste i rekli – a nije to tako velika razlika… [rolleyes]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

nisam rekao da je 500 dno nego da ne treba kupovati iznad 500. ja osobno planiram kupovati oko 400 kn.

Možda. Ali čini mi se da smo na nekim dionicama ipak na samom dnu. Pogledajte PBZ, npr., a ATPL je ionako previše kažnjena zadnjih tjedana i mjeseci… BDI je stao tu gdje je i mislim da ako ovo nije dno, onda 500 jest, kako ste i rekli – a nije to tako velika razlika… [rolleyes]
[/quote]
Nije druk jer neću više kupovati atpl.
Nego pitanje:
Dali misliš da je ovo dno za BDI?
BDI može pasti još 20-40%

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Svi mi koji smanjujemo ulaz, malo po malo i time branimo cijenu dionice.

KUPUJMO HRVATSKO rekoše na TVu [thumbsup] [tongue]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

New Report

Close